RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bratseth og Hansen fortsetter

Sist oppdatert:
Det blir ingen endringer i den sportslige ledelsen i Rosenborg.

Dette kom frem etter et møte på Brakka i dag.

- Spørsmålet om Per Joar Hansens stilling er brakt på banen av Per Joar selv. Ingen andre i Rosenborg har stilt spørsmål ved hans jobb. Dette er medieskapt, og det kommer ikke til å skje noen endringer nå, sier sportsdirektør Rune Bratseth til TV 2 Sporten.

Styreleder i RBK, Ove Snuruås, avviser også at Rune Bratseths stilling skal opp til vurdering. Det var i dagens utgave av VG det kom frem at sportsdirektørens jobb nå skulle evalueres - med en avskjedigelse som en mulig utgang

Det har vært mye støy rundt Rosenborg etter en usedvanlig skral start på sesongen - den dårligste for de seiersvante trønderne på 14 år. Det hele toppet seg etter 0-2-tapet for Viking på et fullsatt Lerkendal stadion 16. mai. Publikum gikk hjem før kampen var slutt. 17. mai måtte Rosenborg-spillerne tåle piping under borgertoget i Trondheim.

Føler tillit
Etter 16. maitapet gikk trener Per Joar Hansen ut og sa at han vurderer å gi seg. Etter dagens trening på Lerkendal bekrefter han at han har bestemt seg for å fortsetter.

- Jeg føler at jeg har fått en bekreftelse på at jeg har tillit både fra spillerne og ledelsen, sier Hansen til TV 2 Sporten.

Hansen innrømmer derfor at han er overrasket over påstandene i dagens utgave av VG, der avisen hevder å ha kilder på at Hansen etter Viking-kampen ba spillerne om en tillitserklæring - uten å få det.

- Det er beskrivelse jeg ikke kjenner meg igjen i, sier Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere