*Nettavisen* Sport.

Bratseth og Hansen fortsetter

Det blir ingen endringer i den sportslige ledelsen i Rosenborg.

18.05.05 14:06

Dette kom frem etter et møte på Brakka i dag.

- Spørsmålet om Per Joar Hansens stilling er brakt på banen av Per Joar selv. Ingen andre i Rosenborg har stilt spørsmål ved hans jobb. Dette er medieskapt, og det kommer ikke til å skje noen endringer nå, sier sportsdirektør Rune Bratseth til TV 2 Sporten.

Styreleder i RBK, Ove Snuruås, avviser også at Rune Bratseths stilling skal opp til vurdering. Det var i dagens utgave av VG det kom frem at sportsdirektørens jobb nå skulle evalueres - med en avskjedigelse som en mulig utgang

Det har vært mye støy rundt Rosenborg etter en usedvanlig skral start på sesongen - den dårligste for de seiersvante trønderne på 14 år. Det hele toppet seg etter 0-2-tapet for Viking på et fullsatt Lerkendal stadion 16. mai. Publikum gikk hjem før kampen var slutt. 17. mai måtte Rosenborg-spillerne tåle piping under borgertoget i Trondheim.

Føler tillit
Etter 16. maitapet gikk trener Per Joar Hansen ut og sa at han vurderer å gi seg. Etter dagens trening på Lerkendal bekrefter han at han har bestemt seg for å fortsetter.

- Jeg føler at jeg har fått en bekreftelse på at jeg har tillit både fra spillerne og ledelsen, sier Hansen til TV 2 Sporten.

Hansen innrømmer derfor at han er overrasket over påstandene i dagens utgave av VG, der avisen hevder å ha kilder på at Hansen etter Viking-kampen ba spillerne om en tillitserklæring - uten å få det.

- Det er beskrivelse jeg ikke kjenner meg igjen i, sier Hansen.

Annonsebilag