Brått og brutalt trenerskifte

Foto: Ørn E. Borgen (Scanpix)

Hovedtrener Hans Ljunggren og assistenttrener Trond Flaa ble de første ofrene i Bergen Flyers økonomiske opprydning. Pål Erik Glomsaas er ansatt som spillende trener, men jubler ikke for det.

11.12.04 09:48

- Nei, dette var en trist nyhet både for meg og de andre spillerne. Vi får bruke den tunge dagen til å se i gulvet og være deprimerte. Men så må vi få opp guarden og bokse videre. Vi har alle en knalltøff jobb foran oss, sier Glomsaas til Glåmdalen.

- Jeg fikk en telefon onsdag kveld, med forespørsel om å overta treneransvaret. Jeg er ikke redd for å si at når dette først skjedde, så fantes det bare en alternativ lokal løsning. Og når det gjelder ishockeyen i Bergen, er det svært få ting jeg sier nei til, innrømmer Glomsaas.

Offensiv

Bergen Flyers er for tiden tabelljumbo i den norske eliteserien. En situasjon den nye trener akter å snu.

- Om jeg frykter å møte KIL neste sesong? Da må i så fall laget rykke opp, for vi har ikke tenkt oss ned i 1. divisjon. Jeg ville vært feil mann for Bergen Flyers om jeg en dag etter ansettelsen skulle begynne å snakke om faren for nedrykk, sier en offensiv Pål Erik Glomsaas.

Han har spilt nesten 12 sesonger for klubben han nå skal trene. Bergen Flyers har tapt 16 av sine 23 seriekamper i år, og ligger sist med 15 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.