*Nettavisen* Sport.

Brattbakk: - Go'foten er tilbake

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Harald Brattbakk skapte flere sjanser på 12 minutter enn han har gjort i sesongens første seks kamper. - Nå er go’foten tilbake igjen, sa Rosenborg-spissen etter kampen.

19.05.04 22:55

VÅLERENGA – ROSENBORG 2-2: For første gang på lenge måtte Brattbakk (33) starte en kamp på innbytterbenken. Men da han kom innpå 12 minutter før slutt, tok det ikke lang tid før han viste fram gamle kunstner.

Laget viktigst
- Jeg skapte tre sjanser på den korte tiden jeg spilte. Det er et tegn på at det går i riktig retning, sa Brattbakk til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Først reddet fjorårets toppscorer i Tippeligaen ett poeng med et kanonskudd fra kanten av 16-meteren tre minutter før slutt. Og på overtid holdt han på å avgjøre kampen, men skuddet fra 20 meters hold strøk utsiden av stolpen.

- Selvsagt er det viktig for meg å score, men aller viktigst er det at laget begynner å fungere igjen. Nå er vi nesten i den samme utfordrerposisjonen som for to år siden, da Lyn ledet serien så suverent, sa Brattbakk.

Ikke forbanna
Brattbakk var den eneste av de faste spillerne som ble vraket fra startoppstillingen før oppgjøret mot Vålerenga. Men han insisterer på at han aksepterte Ola By Rises valg.

- Det er sjelden jeg blir satt ut og selvsagt ville jeg gjerne spille hele kampen. Men jeg aksepterte avgjørelsen og var bare fast bestemt på å motivere meg ekstra. Og jeg synes ikke at jeg gjorde meg bort i dag, sa Brattbakk.

- Kjempegøy!
Rosenborg-trener Ola By Rise var begeistret over at stjernespissen har funnet veien til nettmaskene igjen.

- Kjempegøy for Harald at han scoret i dag. Med litt tur hadde han gjort 3-2 også. Trekket med å sette ham ut fikk akkurat det jeg hadde håpet ut av ham, sa By Rise etter kampen.

- Jeg har sagt det før og sier det igjen: Målene kommer de, det er bare å være tålmodig. Nå har både jeg og hele Rosenborg fått tilbake mye av selvtilliten, sa Brattbakk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.