RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brattbakk klar for Glimt

Sist oppdatert:
Harald Martin Brattbakk er klar for Bodø/Glimt. - Jeg gleder meg til å få spille, sier 34-åringen.

Eliteseriens mestscorende spiller gjennom tidene, Harald Brattbakk, ble fredag klar for gamleklubben Bodø/Glimt. Etter lite spilletid i Rosenborg denne sesongen, ser 34-åringen fram til å vise fotball-Norge at han fortsatt duger på høyeste nivå.

- Jeg gleder meg til å få spille. Jeg vet at jeg kan spille på dette nivået, sier Brattbakk til TV 2 Nettavisen.

Det har vært en frustrerende sesong for spissen, med lite spilletid.

- Jeg er ikke vant til så lite spilletid, men jeg har jo vært klar over det i lang tid. Det er helt klart frustrerende og slett ikke tilfredsstillende. Spesielt når man gjør det bra på trening, er det irriterende å ikke få sjansen i kamp, forklarer den sympatiske spissen.

Avtalen mellom Glimt og Rosenborg gjelder ikke før mandag. Det betyr at spissen ikke spiller helgens kamp mot nettopp Rosenborg.

- Det hadde vært veldig dumt å spilt for Rosenborg og kanskje vært med på å avgjøre kampen for dem, og så møte på Glimt-trening på mandag. Sånn sett hadde det vært bedre å spilt kampen for Glimt. Men det fikk jeg ikke lov til.

Glimt har lagt forholdene til rette slik at Brattbakk stiller på to Glimt-treninger i uka, og ellers trener og bor i Trondheim.

Glimt betaler ifølge rbkweb.no ingenting til Rosenborg, men overtar alle økonomiske forpliktelser overfor spilleren. Låneavtalen gjelder fram til nyttår. Brattbakk er under kontrakt med Rosenborg fram til 31.12.2006. Glimt har tidligere sikret seg Erik Hoftun fra Rosenborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere