RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brattbakk kunne tenkt seg VIF

Rosenborg
Rosenborg Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rosenborgs storscorer Harald Martin Brattbakk sier at hvis han skulle spilt for en annen norsk klubb, måtte det blitt Vålerenga. En mager trøst for VIF, som sliter med å score mål.

For Brattbakk har ikke tenkt å skifte beite de siste kampene av sesongen. Men han sier til Dagsavisen at han faktisk har fått et konkret tilbud fra Vålerenga - for seks år siden.

- Jeg har bare fått ett konkret tilbud fra en norsk klubb. Det var fra Vålerenga, og jeg og kona var faktisk i en hyggelig samtale med Vidar Davidsen i Oslo på høsten 1997. Da var det klart for alle i Rosenborg at jeg ønsket noe nytt, forteller Brattbakk til Dagsavisen.

Det ble med praten, for storscoreren havnet i stedet i Celtic i den skotske serien. Men Brattbakk sier at han godt kunne tenkt seg Vålerenga.

Klubb med sjel

- Skulle jeg spilt for en annen klubb en Rosenborg, måtte det blitt en klubb med sjel. Og da måtte det blitt Vålerenga, eller kanskje Brann. De to klubbene ville vært de eneste alternativene, sier Harald Martin Brattbakk til Dagsavisen.

Det skal nok mye til at det blir noe av overgangen, for storscoreren har tre år igjen av kontrakten med Rosenborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere