*Nettavisen* Sport.

Brenne klar for Fredrikstad

Foto: Erlend Aas / SCANPIX

Fredrikstad ble fredag enig med Moss om en overgang for Simen Brenne - en av de spillerne trener Knut Torbjørn Eggen hadde øverst på ønskelisten.

Simen Brennes overgang fra Moss til Fredrikstad ble sluttført fredag ettermiddag. En viktig tilvekst, mener trener Knut Torbjørn Eggen. Han trente Brenne da han var trener i Moss.

- Han er fra Selbak, som er en Fredrikstadklubb. Jeg så tidlig at han var et talent, og hentet ham til Moss da han var 17, forteller Eggen til TV 2 Nettavisen.

- Vi har et samarbeid med Selbak, som en av 13 klubber i nærområdet. Det er viktig at vi har lokale spillere i klubben, understreker suksesstreneren.

Får en sentral rolle
Brenne har spilt seg inn på det norske U21-landslaget, og er tiltenkt en viktig rolle i Fredrikstads første sesong i norsk toppserie på to tiår.

- Han kan spille både spiss og sentral midtbanespiller, bemerker Eggen, som også skryter at Brennes seriøsitet og profesjonalitet.

Tidligere har Fredrikstad ordnet med permanent overgang for den innleide Rosenborg-stopperen Tor Trondsen, samt hentet inn Dag Frode Hornseth - også han fra Rosenborg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.