Mario Balotelli (29) er nok en gang i hardt vær etter å ha havnet i klammeri med Brescias klubbpresident Massimo Cellino. Nå risikerer den omstridte spissen å få fyken hos det nedrykkstruede Serie A-laget, melder Sky Italia.

Balotelli har ikke møtt opp til lagets treninger etter at restriksjonene mot koronavirus-smitte i Italia ble løsnet på. Brescia har gitt Balotelli et tilbud om å gjensidig avslutte treårsavtalen de har, men det har 29-åringen avslått.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Advokaten til Balotelli skal deretter ha mottatt et brev, der Brescia bekrefter at de er i fersd med å terminere spillerens arbeidsforhold i klubben.

I mai fikk spissen, som i lang tid har hatt det flatterende kallenavnet «Super-Mario», beskjed om å trene alene. Dette fordi han ikke besto flere av de fysiske testene klubben gjennomførte.

Situasjonen eskalerte dagen etter at fellestreningene var tatt opp igjen etter koronapausen. Balotelli har uteblitt fra treningsfeltet de siste dagene, samt levert en legeattest på at han sliter med omgangssyke.

Ifølge Sky Italia er det ventet at konflikten blir løst av en uavhengig voldgiftsrett, der Balotelli mener han blir sagt opp på usaklig grunnlag.

Siden han kom til Brescia fra Marseille før sesongstarten i fjor har Balotelli bidratt med fem scoringer på 19 seriekamper. Det gjør ham til toppscorer for laget som ligger desidert sist i Serie A, men holder ikke til mer enn en 36.-plass på lista over de mestscorende spillerne i Italias toppdivisjon.

Brescia har bare 22 mål på 26 kamper så langt, mens det er blitt hele 49 mål imot. Laget har samlet skarve 16 poeng, og har ni poeng opp til Genoa på den siste trygge tabellposisjonen.

Brescia-president Cellino, som tidligere har vært en kontroversiell klubbeier i Leeds, er ikke imponert over det den tidligere landslagsspissen til Italia har bidratt med. I mai uttalte Cellino at det var en feil å hente Balotelli til klubben sist sommer.

Serie A starter opp igjen 20. juni. Brescia møter Fiorentina borte to dager seinere, og har en omfattende jobb å gjøre om nedrykket til Serie B skal unngås.