Gå til sidens hovedinnhold

Bridge på vei til Liverpool?

Hett rykte i engelsk fotball.

Chelseas venstreback Wayne Bridge skal ifølge The Mirror være på vei til Liverpool. Som Nettavisen skrev tidligere torsdag, så er Chelsea i ferd med å kjøpe både den ene og den andre spilleren, og selv eier Roman Abramovitsj – god for milliarder – vil gjerne ha penger INN i kassa også.

Det kan åpne for et salg av Bridge, verdsatt til omkring sju millioner pund.

Chelsea har ifølge The Sun sikret seg den serbiske midtstopperen Branislav Ivanovic, og det ser ut til at Nicolas Anelka også går til Stamford Bridge-klubben.

Manager Avram Grant skal visstnok også være rede til å hente Sevillas Daniel Alves og David Villa – en avtale som totalt sett trolig vil koste nærmere 45 millioner pund. Ivanovics lagkamerat i Lokomotiv Moskva, Diniyar Bilyaletdinov, skal også være et aktuelt navn.

27 år gamle Wayne Bridge har bare startet ni kamper for Chelsea denne sesongen. Som de fleste andre fotballspillere, så ønsker han å spille fast, og det er vanskelig med Ashley Cole som skarpeste konkurranse.

Bridge, som skrev under på en ny kontrakt med Chelsea i november 2006, har tidligere vært i søkelyset til Newcastle, Fulham, Tottenham, Manchester City og West Ham. Han er under kontrakt med Chelsea til 2010.

Klikk her for flere nyheter om engelsk fotball
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.