*Nettavisen* Sport.

Brisco ordner opp

Foto: (Hesteguiden.com)

Seiersmaskinen Brisco Boko skal være et meget godt holdepunkt til V65-løpene i Umeå i Sverige i kveld.

15.01.13 14:47

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Bjerke: Austevoll i siget
Dobbel V5 Forus: Svein Ove rigger opp

Oddstips: Brentford leverer igjen

Til kvelden denne tirsdagen kan vi spille V65 til Umeå på den andre siden av kjølen og til en dobbel V5-omgang på Forus i Norge, og vi har som vanlig tips til begge baner.

Dyktige Petri Salmela har 5 Brisco Boko som kommer ut i V65-6 i Umeå i kveld i sin varetekt, og dette er snakk om en fryktelig traver. Nå virker helsen til å være bra, og da kommer også resultatene. I den siste starten avgjorde han kontrollert fra posisjonen utvendig for leder, og det viser hvilket løpshode det er på denne Kadabra–sønnen.

Han har et perfekt spor denne gangen, og vi kan ikke se noen som kan nekte ham teten i kveld. Vi klarer ikke å få øyet på noen som kan gå frem å mørne den store favoritten, og konkurrentene har såpass respekt for denne seiersmaskinen at han trolig får ligge i fred i front. Han er meldt litt tøft opp i grunnlaget, men kapasiteten er så stor at vi ikke spekulerer i favorittfall.

Innleveringsfrister Umeå
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens lås!
Vi synes 8 Super Ariel og 12 Kenderson i V65-1 skal være snakk om en grei lås, for vi mener dette er snakk om de to klart beste hestene i feltet, og sist de møttes vant Kenderson. Super Ariel ble da nummer tre over en distanse som normalt er for kort for henne, og i kveld er distansen 2140 meter som passer henne bedre.

Med løp i kroppen mener vi at hun skal være mye forbedret, og da skal ikke favoritten Kenderson føle seg for trygg. At det er snakk om tillegg og voltestart skal i følge trenerne til dem begge normalt gå greit, og da skal vinneren etter alt å dømme være på en av disse to.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
2 Simb Robitaille i V65-5 er en gammel hedershest som holder storform, og denne gangen synes vi han står mye finere til spormessig kontra sine verste konkurrenter. Pearsall Hanover–sønnen er rask fra start, og skulle kusk Susanne H. Osterling klare å komme seg til tet, er det ikke utenkelig at hun prøver å sitte foran med 10-åringen.

Konkurrentene er ikke tøffere enn at det kan gå fra tet, og formen er meget bra på Simb Robitaille. I den siste starten var han god toer i et V75-løp som ble vunnet av Elles W. Phedo, og da er det litt enklere i mot i kveld.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.