RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brist i foten for Forfang

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Tirsdagens MR-undersøkelser viste at Daniel Forfang har en brist i foten. I verste fall ryker hoppuka.

Forfang falt i lørdagens prøveomgang i Granåsen, og man fryktet kneskade. Tirsdagens MR-undersøkelse viste at kneet er uskadet, men at det var verre med et bein i foten.

- Daniel har en brist i foten - i et bein ved siden av lilletåa. Det er brist inne ved roten, og han undersøkes av en ortoped onsdag, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til TV 2 Nettavisen.

Ortopeden skal avgjøre om Forfang trenger en viss periode med hvile uansett nå - eller om han kan hoppe så snart smertene gir seg. Kan han det, kan han være med allerede i Engelberg - helga før jul.

- Det betyr at han muligens rekker hoppuka. I et worst case-tilfelle mister han hoppuka, men er tilbake rett etter den, sier Bråthen videre.

- Men det aller viktigste var at kneet var bra. Om han mister én, to eller tre uker er ingen krise. Det er en lang sesong, og vi vet at Daniel kommer sterkt tilbake, forklarer hoppsjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere