Britisk avis: - United-spillerne i opphetede diskusjoner etter tapet mot Everton

TAP: Paul Pogba og Nemenja Matic spilte begge en svak kamp i tapet mot Everton. Daily Mail skriver at flere United-spillere skal ha vært i opphetede diskusjoner etter kampslutt.

TAP: Paul Pogba og Nemenja Matic spilte begge en svak kamp i tapet mot Everton. Daily Mail skriver at flere United-spillere skal ha vært i opphetede diskusjoner etter kampslutt. Foto: Darren Staples (Pa Photos)

Det skal ha vært alt annet enn god stemning i United-garderoben etter stortapet mot Everton.

23.04.19 10:54

Solskjærs lag fikk regelrett juling av Everton da det ble et pinlig 0-4-tap i Liverpool.

Nå skriver Daily Mail at stemningen i garderoben etter søndagens kamp var alt annet enn god. Avisen hevder at Solskjær for det første holdt sitt lag i garderoben i mer enn en halvtime etter stortapet, at spillerne pekte på hverandre og at hevede stemmer fra bortegarderoben kunne høres fra korridorene på Goodison Park mens spillerne diskuterte seg imellom.

Avisen skriver videre at sinte spillere skal ha vært i opphetede diskusjoner der de rettet kritikk mot hverandre i garderoben.

- Vi lot manageren og støtteapparatet snakke, og de fortalte sannheten, sier Paul Pogba til Sky Sports om hva som skjedde etter kampslutt.

BEKLAGET: Ole Gunnar Solskjær gikk etter tapet mot Everton bort til supporterne og beklaget prestasjonen. Foto: Darren Staples (Pa Photos)

Langt videomøte

Daily Mail skriver imidlertid at United-spillerne skal ha vært i opphetede samtaler i garderoben, og mener å vite at Solskjær hadde et times langt møte på treningsfeltet Carrington mandag der de hadde videoanalyse av tapet.

Kristiansunderen skal også mandag ha hatt et møte med sin assistent Mike Phelan der de diskuterte endringene som er nødt til å gjøres i sommer etter at klubben nå har tapt seks ganger på åtte kamper.

Gary Neville er blant ekspertene som er svært kritiske til dagens United-stall. Søndag var han knallhard i sin kritikk, og reagerte på at Solskjær måtte over til de tilreisende supporterne for å beklage sine spilleres opptreden.

- For å være ærlig, så er jeg rasende over at han må gå over til fansen for å beklage for dem (spillerne), sier han og legger til at det er flere United-spillere som ikke holder mål.

Han nevner ikke navn, men er krystallklar på at standarden som vises for øyeblikket er for lav til å representere Manchester United.

- Det er ødeleggende for husets grunnmur, og det må bli ordnet opp i skikkelig, sier han og påpeker at fansen ikke vil vende Solskjær ryggen til tross for at resultatene ikke går deres vei for øyeblikket.

Manchester United er inne i en tung periode med Solskjær som manager. Laget ble flere numre for små i Champions Leagues kvartfinale mot Barcelona, og 0-3-tapet borte mot den katalanske klubben ble avløst av et enda større tap mot Everton søndag.

Scoringer fra Richarlison, Gylfi Sigurdsson, Lucas Digne og Theo Walcott sørget for at Manchester United måtte reise hjem med et pinlig tap, og laget gikk glipp av verdifulle poeng i kampen om en topp fire-plassering som vil gi CL-spill neste sesong.

Manchester United ligger på sjetteplass med 64 poeng, men det er fortsatt kun tre poeng opp til Chelsea på fjerdeplass.

Både Chelsea, Arsenal og Tottenham avga poeng i helgens runde, noe som gir Solskjær fortsatt god mulighet til å kapre den siste CL-plassen.

12-2-3

Solskjær tok over manageransvaret for José Mourinho i desember, og skapte etterlengtet optimisme i klubben.

Den første tiden var en utelukkende lang opptur for nordmannen, men de siste ukene har det gått tråere for den tidligere Molde-treneren.

12 seire, to uavgjort og tre tap er likevel den respektable beholdningen siden Solskjær tok over roret i storklubben, men den siste tidens resultater volder grunn til bekymring.

Onsdag får United-spillerne den ultimate muligheten til revansj når byrival Manchester City kommer på besøk.

Pep Guardiolas mannskap jakter et nytt ligagull, mens Solskjær kan stikke kjepper i hjulene og hjelpe Liverpool til et mulig seriegull om de tar poeng på eget gress.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.