Portugiseren kunne ikke drømt om en bedre hjemkomst til Old Trafford enn han fikk da han scoret to mål i 4-1-seieren mot Newcastle lørdag.

36-åringen satte inn Uniteds to første mål i kampen, mens Bruno Fernandes og Jesse Lingard sørget for å banke de siste spikerne inn i Newcastle-kista.

Nå skriver britiske tabloidaviser om en inspirerende tale Cristiano Ronaldo skal ha holdt foran sine nye lagkamerater før kampen.

Hevder Ronaldo sa dette

Både Daily Mail og The Sun omtaler Ronaldos tale, og sistnevnte avis hevder også å ha fått innsyn i deler av det 36 åringen sa:

- Jeg har returnert til Manchester United av to grunner. Den første grunnen er at jeg elsker klubben. Det andre er at jeg elsker vinnermentaliteten som ligger i ryggraden til denne klubben. Jeg har ikke kommet tilbake for å være heiagjeng. Hvis dere vil lykkes, da trenger jeg at dere elsker denne klubben. Dere må spise, sove og slåss for denne klubben. Uansett om du spiller eller ikke, må du støtte lagkameratene og alltid gi 100 prosent, skal Ronaldo ha sagt.

- Fansen vil støtte dere hvis dere gjør deres beste. Jeg vil bare skape en vinnnende mentalitet, slik at når jeg legger opp en dag, så vil den vær igjen, og denne gruppen med spillere vil dominere fotballen, slik vi en gang gjorde. Jeg kommer til å gjøre mitt beste for laget, men jeg trenger deres støtte også. Er dere klare for å slåss? Er dere klare for å legge igjen alt dere har på den banen? skal Ronaldo ha sagt videre.

En kilde The Sun hevder å ha snakket med sier følgende:

- Ronaldos tale var veldig mektig og oppløftende. Hele spillergruppen og støtteapparatet satt der musestille og hørte på.

Den tidligere Real Madrid- og Juventus-spillerens ord ble møtt med en begeistret applaus fra lagkameratene, skriver Daily Mail.

Champions League tirsdag ettermiddag

Tirsdag er det sveitsiske Young Boys som står for tur i Champions League, og på pressekonferansen før kampen fikk Solskjær spørsmål om sine nye forsterkninger.

- Vi får på plass sentrallinja i laget, og du kan se erfaringen og kvaliteten. Med Raphael (Varane) og Cristiano, så fikk vi på plass de siste brikkene ... eller ikke de siste, man kan aldri si at det er de siste bitene, sa Solskjær.

Nå håper han laget hans er godt nok til å kunne kjempe om trofeer både i England og ute i Europa denne sesongen.

- Det var alltid målet da jeg kom hit, at vi skulle ha en stall med erfaring og kvalitet til å kunne konkurrere og utfordre. Atmosfæren i laget er veldig bra, sa Solskjær foran møtet med sveitserne.

Kampen mellom Young Boys og Manchester United sparkes i gang allerede klokken 18.45 tirsdag.