Britiske medier: - Solskjær og United fast bestemt på at Pogba blir på Old Trafford

ØNSKER SEG NYE UTFORDRINGER: Paul Pogba uttalte nylig at han ønsker seg nye utfordringer. Real Madrid er nå favoritter til å signere midtbanestjernen, men Ole Gunnar Solskjær vil beholde ham.

ØNSKER SEG NYE UTFORDRINGER: Paul Pogba uttalte nylig at han ønsker seg nye utfordringer. Real Madrid er nå favoritter til å signere midtbanestjernen, men Ole Gunnar Solskjær vil beholde ham. Foto: Paul Ellis (AFP)

Paul Pogba uttalte nylig at tiden er moden for nye utfordringer, men Ole Gunnar Solskjær skal være fast bestemt på å beholde sin stjernespiller.

17.06.19 09:48

- Etter alt som har skjedd denne sesongen, og med tanke på at dette har vært min beste sesong så langt, så tror jeg tiden er moden for meg å få en ny utfordring et annet sted, sa Paul Pogba da han snakket med pressen i Tokyo denne helgen.

Dermed går det mot en ny sommer med overgangsspekulasjoner rundt Manchester Uniteds franske stjernespiller.

Nettavisen Pluss: Quiz: Hvor mye kan du om fotballandslaget?

Ifølge Manchester Evenings News er imidlertid Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fast bestemt på å beholde Pogba også neste sesong, og hans siste uttalelser skal ikke ha endret noe på dette.

Også Daily Mail rapporterer at United er klare på at Pogba blir værende på Old Trafford.

Mot slutten av forrige sesong uttalte Solskjær følgende om sin midtbanestjerne:

- Du kan ikke garantere noe i fotbal, men ja, jeg tror Paul kommer til å bli her. Jeg kan forsikre dere om at han er veldig bestemt på å lykkes i Manchester United.

Etter helgens uttalelser ser imidlertid bookmakerne det som mer sannsynlig at Pogba spiller for Real Madrid kommende sesong.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Unibet gir nå 1,60 i odds på at franskmannen spiller i Real Madrid når overgangsvinduet stenger, mens man får 2,30 ganger pengene hvis man tipper at han blir i United. En retur til Juventus gir 2,75 i odds.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

26-åringen har to år igjen av sin kontrakt med United, med opsjon på ytterligere en sesong.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har tidligere denne sommeren sikret seg Daniel James fra Swansea, og det er ventet at klubben vil gjøre flere endringer i stallen frem mot seriestart.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.