Ole Gunnar Solskjær er bookmakernes favoritt til å bli neste Premier League-manager som mister jobben.

Helgens svake 0-2-tap hjemme mot Manchester City har økt presset på nordmannen ytterligere, men ifølge blant andre Sky Sports og The Athletic har ikke United-ledelsen umiddalbare planer om å gjøre drastiske endringer.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Leder trolig laget mot Watford

Det er ventet at nordmannen leder laget også mot Watford etter landslagspausen.

Ifølge Sky Sports var seieren mot Tottenham og uavgjort borte mot Atalanta, som sørger for fortsatt førsteplass i Champions League-gruppa, nok enn så lenge.

Det skal være United-ledelsens ønske at Solskjær og hans team leder laget fram til sommeren, så lenge klubben er med i kampen om Champions League-spill neste sesong, skriver The Athletic.

- Ronaldo og Bruno har reagert

Basert på Daily Mails opplysninger har det begynt å murre i spillergruppa, og avisen hevder Bruno Fernandes er blant spillerne som savner en tydelig plan fra Solskjær og hans støtteapparat. Andre mener det er for mange unge og uerfarne trenere i klubben.

Samme avis skriver at Cristiano Ronaldo var fullt klar over at ting hadde endret seg i klubben siden han dro, men han skal være sjokkert over at standarene har fallt så kraftig.

Daily Mail skriver også om misnøye med behandlingen av Donny van de Beek, som sliter med å vinne Solskjærs tillit. Flere lagkamerater skal være uforstående til de manglende mulighetene nederlenderen har fått, til tross for sviktende form hos lagkameratene.

Neville: - Et tog som har sporet av

Etter elleve serierunder ligger Manchester United på sjetteplass i Premier League, med 17 poeng - det betyr ni poeng opp til serieleder Chelsea.

Pila peker imidlertid nedover for Solskjærs menn, som kun har vunnet én av de siste seks Premier League-kampene.

Tidligere Manchester United-spille Gary Neville ser heller ikke veldig lyst på fremtiden for Ole Gunnar Solskjær og hans menn.

- De har nå Watford borte, Villarrel borte og Chelsea borte. Det er en grusom, grusom uke. Dette kommer ikke til å bli noe lettere i nærmeste fremtid, sier Neville i siste utgave av sin egen podkast.

- Bråket på sosiale medier er anneledes enn på stadion. De ropte mot Nuno på Spurs' stadion forrige uke. Det kommer ikke til å skje med Ole på Old Trafford. Vi hørte ikke det med Jose, med Van Gaal, Moyes eller ikke engang med Ron Atkinson for 35 år siden. Fansen her gjør ikke det. De respekterer situasjonen, men dette er et tog som har sporet av for øyeblikket, sier Neville.