RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus forsvarte titlene

Foto: Sascha Klahn/Scanpix
Sist oppdatert:
Knusende seier for Cecilia Brækus.

Siden 14. mars 2009 har Brækhus, som eneste nordmann noensinne, vært forsvarende WBC- og WBA-mester. Det ble hun etter å ha slått danske Vinni Skovgaard. Hun har siden forsvart titlene mot italienske Luca Morelli, som hun slo i september i fjor.

Siden den gang har det gått åtte måneder. Lørdagskveld fikk den norske jenta endelig muligheten til å bevise at hun er verdig tittelen verdens beste kvinnelige bokser i danske Herning.

- Dette var helt nydelig. Jeg har savnet dette så vanvittig mye. Det er deilig å være tilbake, sier Brækhus til Viasat Sport.

En suveren Brækhus knuste amerikanske Victoria Cisneros. Bergenseren vant alle ti rundene klart, og knuste en utslitt Cisnaros på poeng. Dermed sikret hun seg sitt tredje tittelbelte.

Brækhus hadde fra før beltene i weltervekt i forbundene WBA og WBC. Foruten disse ble det i kveld kjempet det om det ledige WBO-beltet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere