RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus i ringen igjen

Foto: Heiko Junge (NTB/Scanpix)
Bokser 7. september.

Cecilia Brækhus bokser sin neste kamp 7. september når den nordiske boksegallaen returnerer til Frederikshavn. Det er ikke avgjort hvem motstanderen blir.

Men at det blir kamp i Frederikshavn Arena Nord er det ingen tvil om.

- Det skal bli spennende å bokse i Frederikshavn igjen. Støtten der har vært fantastisk, og jeg ser fram til å bokse der igjen, heter det i en pressemelding.

Brækhus har tidligere to seirer i Frederikshavn. I september i fjor ble det seier over franske Anne-Sophie Mathis, i det som ble betegnet som årets kamp i kvinneboksing.

I april ble det seier over Mia St. John. Da vanket det riktignok ikke like mye skryt. Til det var den amerikanske motstanderen altfor svak.

- Seieren over Mathis var ett av høydepunktene i min karriere. Atmosfæren som de norske supporterne skapte var helt uforglemmelig. Jeg håper at det samme skjer 7. september. Da håper jeg å ta en ny seier foran mitt norske hjemmepublikum, sier Brækhus.

Boksepromotor Nisse Sauerland håper å kunne ha motstanderen klar om ikke lenge.

- Vi er i sluttforhandlinger med motstanderen, og vil opplyse om hvem det blir så snart kontrakten er signert. Alt jeg kan si er at dette blir en kamp som vil strekke Cecilia til det ytterste, sier Sauerland.

Nordmannen Simen Smaadal skal også i aksjon under det samme stevnet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere