RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus setter alle titlene på spill

Foto: Sascha Klahn/Scanpix
Sist oppdatert:
Møter jente fra Hawaii i Finland tidlig i desember.

Den norske bokseren Cecilia Brækhus møter Ku'ulei Kupihea fra Hawaii til dyst i Helsingfors 3.desember.

Kampen skulle opprinnelig ha gått i København til helgen, men siden danske Mikkel Kessler, som skulle møte Robert Stieglitz i hovedkampen, ble skadet, ble stevnet avlyst.

Dermed må Brækhus vente til desember for å møte motstanderen fra Hawaii. Det er finnen Robert Helenius og WBA-mesteren i tungvekt, Alexander Povetkin, som møtes i hovedkampen.

- Skader og avlysninger er en del av spillet i proffboksing. Etter at stevnet i Parken ble avlyst, tok jeg et par dager fri, justerte treningsopplegget mitt litt, slik at jeg skal være klar for Kupihea i Helsingfors 3. desember, sier Cecilia Brækhus i en kommentar ifølge NTB.

Den norske bokseren har tre VM-titler å forsvare og setter dem alle på spill i møtet med Kupihea. Jenta fra Hawaii har kun åtte kamper bak seg som proff.

Kampen mot Kupihea blir Brækhus' andre i Finland. Hun bokset i Hartwall Arena første gangen i 2009, da hun slo amerikanske Amy Yuratovac.

Møtet med Kupihea blir Brækhus' 19. kamp som profesjonell. Til nå er den norske jenta ubeseiret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere