RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brækhus skuffet på vegne av fansen

Cecilia Brækhus skulle helst sett at så mange som mulig fikk se triumfen hennes mot Ivana Habazin i helgen. Kampen ble sendt på betal-TV.
Cecilia Brækhus skulle helst sett at så mange som mulig fikk se triumfen hennes mot Ivana Habazin i helgen. Kampen ble sendt på betal-TV. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
- Viktigst for meg er å få delt opplevelsen, sier Cecilia Brækhus.

Cecilia Brækhus er ikke fornøyd med at TV-seerne måtte betale dyrt for å se hennes historiske bokseseier mot Ivana Habazin.

Natt til søndag måtte norske seere betale 299 kroner for å få med seg Brækhus' tittelkamp i København. Tidligere er 32-åringens kamper blitt sendt på den åpne kanelen Viasat 4.

- Viktigst for meg er å få delt opplevelsene mine med flest mulig, sier Brækhus til VG.

Ifølge avisen videreformidlet boksedronningen i dagene før storkampen en twittermelding fra en fan som var misfornøyd med prisen Viasat krevde. Brækhus sier at «ingenting er avgjort» om framtidige TV-kamper.

- Vi må sette oss ned og snakke om det.

Viasat har en avtale med Brækhus-promotor Sauerland. Selskapet mener prisnivået var riktig. – Summen gjenspeiler kostnadene vi bærer for å kunne arrangere opplegg av denne størrelsen. Cecilia var glimrende igjen. Vi er stolte av å formidle hennes kamper, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i Viasat til VG.

Med helgens triumf ble Brækhus historisk som tidenes første kvinnelige bokser med fire mesterbelter i samme vektklasse. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere