RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bronse-Ole hyller gutta

20 km VM i Oberhof 2004
20 km VM i Oberhof 2004 Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Ole Einar Bjørndalen hyllet miljøet blant skiskyttergutta etter å ha sikret seg sin tredje strake bronsemedalje i Oberhof-VM torsdag.

OL-kongen er blitt bronse-konge i dette mesterskapet. Det ble èn bom for mye på Simostranda-løperen. Men han var snar til å rose miljøet i den norske skiskytterleiren.

- Det har vært litt dårlig miljø blant oss gutta tidligere. Men nå er det annerledes. Vi går rett til hverandre, i stedet for å gå masse omveier hvis det er noe vi synes enkelte bør gjøre annerledes, sier Ole Einar Bjørndalen til TV 2 Nettavisen, uten at han vil nevne navn.

Det har vært velkjent at forholdet mellom Frode Andresen og resten av landslaget tidvis var dårlig for et par år siden. Blant annet ble Andresen utestengt fra en samling. Men i tiden før Salt Lake City-OL ble forholdet mye bedre.

Bedre resultater
Og selv om den norske laginnsatsen på normaldistansen var svak, bortsett fra Bjørndalen selv, tror det norske skiskytter-esset miljøet vil skape bedre resultater på sikt.

- Vi er en kjempefin gjeng på landslaget nå. De norske løperne burde selvsagt vært bedre i løypen, men vi har skapt et bra miljø som passer oss perfekt. Vi har en single-klubb i Lars Berger og Stian Eckhoff, og oss gamle på den andre siden. Sammen går vi kjempegodt sammen, skryter Ole Einar Bjørndalen.

Ny bronse
Bjørndalen er fornøyd med mesterskapet så langt tross ”kun” tre bronsemedaljer.

- Det er ett bra snitt å være tre ganger på pallen. Jeg er fornøyd, men vil ikke rangere en bronsemedalje foran de andre. Min første var fortjent, den andre var flaks mens den tredje i dag var godkjent, oppsummerer Ole Einar Bjørndalen.

Han innrømmer gullet glapp etter èn bom på hver av de to første skytingene.

- Ja, jeg trodde nok gullet glapp da. Skal man nå vinne et løp, må en skyte feilfritt eller ha en bom totalt, mener bronse-vinneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere