RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bronsen glapp for curlinggutta

Foto: REUTERS / Andy Clark / Scanpix
Sist oppdatert:
Sverige tok revansj i kampen om tredjeplassen.

NORGE - SVERIGE 6-7:

Det norske curlinglandslaget og skip Thomas Ulsrud ble stående uten VM-medalje etter at det ble tap for Sverige i bronsekampen søndag kveld.

Norge slo det svenske laget både i den innledende runden og i oppgjøret om å spille finalekvalifiseringen mot Skottland.

De norske gutta slo Niklas Edin og hans mannskap 8-5 i det første møtet, og banket de blågule 7-2 i lørdagens omspillskamp.

Da Ulsrud og co. møtte Sverige for tredje gang i mesterskapet ble det imidlertid nederlag 6-7. Det like knepne semifinaletapet for Skottland tidligere søndag fikk Norge ut av den utrolige flyten som ga sju strake seirer.

Norge lå to poeng bak da det gjensto to omganger av bronsekampen, men maktet ikke å hente inn forspranget slik de gjorde gang på gang tidligere i mesterskapet.

Dermed havnet fjorårets europamestere utenfor pallen. Torger Nergaard, Christoffer Svae og Håvard Vad Pettersson var de øvrige spillerne på det norske laget i VM.

Sjekk alle VM-resultatene her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere