Gå til sidens hovedinnhold

Bronsen glapp for NIF

Nordstrand hadde taket på både Larvik og bronsemedaljene i lange perioder, men raknet litt mot slutten - og tapte 20-22.

NIF måtte ha poeng mot Larvik for å holde Tertnes unna bronsemedaljene. Det gikk nesten bra.
- Jeg synes vi hadde fortjent en bedre skjebne i denne kampen, og det var skikkelig gøy med så mye publikum på tribunen, sier Randi Gustad.
For NIF var fullt på høyde med seriemester Larvik, i en kamp som var preget av veldig mye slurv fra begge lag. NIF førte den første halvtimen, men etter hvilen festet gjestene det avgjørende grepet midtveis i omgangen.
- Irriterende at vi ikke vinner når vi har taket på dem, men det kjennetegner jo et godt lag at de klarer å komme tilbake, sier Gustad.
- Bittert at bronsen glapp?
- Ja, men det er jo ikke i denne kampen at vi mister medaljene. De har vi rotet bort tidligere i sesongen.

Ikke fornøyde

Fjerdeplass i serien er ikke hva NIF håpet på før sesongen startet.
- Vi er ikke fornøyde med å bli nummer fire, emn gjør vi det bra i sluttspillet kan vi komme oss med i europacupen for det, sier Gustad.
Heller ikke trener Ivica Rimanic er fornøyd med sesongen.
- Totalt sett er vi ikke fornøyde med fjerdeplass, men etter nyttår har vi vært kjempegode. Det er synd at vi hadde så mange skader tidlig i sesongen, sier Rimanic.
PS! Bakspiller Mari Hegna gir seg i NIF etter denne sesongen. 21-åringen har skrevet under for NTG/Stabæk, og drar dermed tilbake til gamleklubben sin.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter