Broren med klar Paulo Dybala-melding: - Stor sjanse for at han forlater Juventus

PÅ VEI VEKK: Paulo Dybala.

PÅ VEI VEKK: Paulo Dybala. Foto: Alberto Lingria (Reuters)

Har ikke fått ting til å stemme etter at Cristiano Ronaldo ankom Torino.

16.05.19 14:09

Den argentinske superstjernen har ikke maktet å finne høydene denne sesongen, og nå kan det ligge an til en overgang. Ifølge hans bror, Gustavo, skal angrepsspillerens fremtid være uviss på Allianz Stadium.

I samtale med med det argentinske radioprogrammet Futbolemico forteller broren at man nå anser det som en klar sjanse for at 25-åringen finner seg en ny klubb til neste sesong.

- Ja, det er stor sjanse for at han forlater Juventus. Absolutt, han trenger en forandring, sier Gustavo Dybala i et gjengitt av nettstedet FootballItalia.

Nettavisen Pluss: Quiz: Kjenner du igjen fotballspillerne?

Denne sesongen har argentineren vært inn og ut av laget under trener Massimiliano Allegri, og har slitt med å følge opp sine tidligere sesongen. På 40 kamper totalt står han med ti scoringer og seks målgivende for Juventus.

Tidligere har han blitt koblet med en overgang til Manchester United, og fransk presse har tidligere omtalt at Ole Gunnar Solskjærs klubb er veldig interessert i å sikre seg argentineren.

Bror Gustavo ønsker ikke å uttale seg om hvor broren kan være på vei:

- Jeg kan ikke si hvor han skal, men det er veldig sannsynlig at han drar. Selvfølgelig er han ikke fornøyd der. Paulo er ikke den eneste, det er flere spillere som er usikre i Juve, hevder broren.

Det er mange som har hevdet at Cristiano Ronaldos ankomst kan ha begrenset Dybalas påvirkning på Juventus. Ifølge broren skal det uansett ikke være noe ondt blod mellom broren og den portugisiske stjernen.

- Cristiano er en flott person og de har aldri hatt problemer. De har et godt forhold. Det har vært noen misforståelser taktisk, vi må ikke glemme at de spiller i mange av de samme posisjonene.

Dybala ankom Juventus fra Palermo i 2015 etter et suksessfullt opphold i Palermo. Han har vært med å vinne Serie A fire år på rad med Juventus, og var også med å tape Champions League-finalen mot Real Madrid i 2017.

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 3 måneder for 399 kroner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.