RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brown fristes av Hammarby

(FOTO: TOR RICHARDSEN/SCANPIX)
Svenske Hammarbys førstekeeper Ante Covic er på vei ut, og Aalesunds Adin Brown lines opp som erstatter

Den svenske storavisen Expressen skriver på sine nettsider at topplaget Hammarbys førstevalg i mål, Ante Covic, er på vei ut av klubben. Som hyperaktuell erstatter er Aalesund storvokste burvokter, Adin Brown, som skal ha blitt studert nøye av det svenske storlaget denne sesongen.

- Jeg vet de har vært og sett på meg noen ganger, og jeg er definitivt interessert, sier Brown til Expressen.

AaFK-trener Per Joar Hansen vet at svenskene har vært og tittet på sin bakerste mann flere ganger denne sesongen, men er ikke bekymret for fremtiden til en av Aalesunds viktigste spillere.

- Dette er bare spekulasjoner, og jeg er ikke redd for at vi skal miste ham, sier Aalesund-treneren.

Skulle imidlertid den rette summen komme på bordet, innrømmer Mosjø-væringen at han kan komme til å la sin amerikanske sisteskanse gå.

- Alle er til salgs for den riktige summen, men vi skal ha veldig mye for Adin før vi selger ham, understreker Hansen overfor Nettavisen.

- Hvor mye er «veldig mye»?

- Alle vet at Adin Brown er en skikkelig god keeper, men siden det ikke er mer enn spekulasjoner, vil jeg ikke være mer konkret enn å si «veldig mye», sier Per Joar Hansen om keeperen som har kontrakt ut 2007-sesongen med de orangekledde.

To av dagens Aalesund-spillere, Karl Oskar Fjörtoft og Dede, har tidligere spilt for Hammarby, og 28 år gamle Brown skal ha pratet med dem begge om en overgang.

- Men selv om de trivdes godt der, trives de best her, humrer den tidligere RBK-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere