Bruce: - Målet skulle vært annullert

Birmingham-manager Steve Bruce.

Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix

Wayne Rooney ble Evertons scoringshelt igjen, men Birmingham-sjefen Steve Bruce mener målet aldri skulle ha blitt godkjent.

28.12.03 21:20

EVERTON – BIRMINGHAM 1-0: – Jeg vil ikke kritisere dommeren, men¿. begynte Bruce på engelsk TV før han brøt ut:

– Vår keeper fikk en ”sandwich” av Alan Stubbs og Duncan Ferguson før Rooney scoret. Det skulle vært blåst frispark, ingen tvil.

Super-sub Rooney – igjen

Tenåringen Rooney var tilbake i rollen som superinnbytter i Evertons tredje seier på fire kamper. I alle tre har han vendt kampen i Evertons favør med scoring eller assist. I den eneste kampen Rooney har startet, i 2-3-tapet for Manchester United, fikk han gult kort og ble byttet ut.

Nå håper Everton-manager David Moyes at Rooney (18) blir i klubben også de neste sesongene. – Wayne er en Everton-gutt og sier det selv også. Han har aldri sagt at han vil forlate oss, og kommer vi til Champions League tror jeg han definitivt blir, sa han.

Blues falt

Mens Everton drømmer om Champions League – laget er på 11.plass for øyeblikket – falt Birmingham ned flere plasser med tapet. Med seier kunne ”Sky Blues” ha inntatt 4. plassen, men i stedet er de nå på 9. plass.

– Vi fortjente bedre i dag, særlig fordi vi var det beste laget i 1. omgang, sa Bruce etter kampen.

Og fyrte seg selv opp nok en gang: – Det er vår akilleshæl at vi ikke klarer å sette sjanser og ødelegge kamper. Det er det de gode lagene gjør; scorer når de kan og avgjør kampene fort.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.