RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruce forlenger med Sunderland

Foto: Graham Stuart (AFP)
Sist oppdatert:
Premier League-klubben satser på stabilitet.

Sunderland kan være i ferd med å etablere seg som en klubb i det øvre sjiktet i Premier League, med en strålende sjuendeplass på tabellen i øyeblikket.

Nå kan lagets supportere glede seg over at manager Steve Bruce forlenger kontrakten med klubben, og blir å finne i managerstolen til og med sommeren 2014.

- Det er svært viktig å bringe stabilitet inn i denne klubben, og jeg er fast bestemt på at Steve er mannen til å gjøre nettopp det, sier Sunderlands styreformann Niall Quinn til klubbens egne nettsider.

- På bare 18 måneder har han forvandlet mannskapet vårt til det ugjenkjennelige, og hentet inn noen fantastiske talenter, fortsetter den tidligere toppspilleren.

Bruce selv er svært fornøyd med å forlenge kontrakten.

- Det er en strålende klubb fra topp til bunn, med herlig støtte fra supporterne. Alt ligger til rette for en manager her, vi er i ferd med å bygge opp et fantastisk ungt lag, sier den tidligere Manchester United-kapteinen.

Som Sunderland-manager har Bruce så langt hentet 13 spillere til klubben, mens 15 spillere har forsvunnet motsatt vei.

I Premier League har Sunderland imponert stort så langt i sesongen, og befinner seg bare to poeng bak Liverpool på sjetteplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere