Bruce hyller Lazaridis

Birmingham-manager Steve Bruce.

Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix

Birmingham-manager var full av lovord om vingen Stan Lazaridis etter seieren over Everton. - Han er helt fantastisk, sa Bruce.

12.02.04 00:55

BIRMINGHAM - EVERTON 3-0: Lazaridis (31) scoret et utrolig mål som fyrte opp The Blues hjemme mot Wayne Rooney & Co. Den australske vingen avanserte over halve banen før han banket ballen bak Everton-keeper Nigel Martyn. Da var det gått 38 minutter, stillingen var 2-0 og Birmingham var "on fire".

- Stor betydning

- Stans scoring var fantastisk, og han er en fantastisk spiller. Siden vi rykket opp har han hatt stor betydning for kvaliteten på vårt spill, sa Bruce til Sky Sports etter kampen.

Damien Johnson og Mikael Forssell scoret de to andre i 3-0-seieren, og Birmingham har nå spilt seks strake ligakamper uten tap. Det lukter fornyet kontrakt av slikt.

Skuffet Moyes

Det samme kan ikke sies om Everton. Fjorårets overraskelseslag sliter forferdelig om dagen, og spillere som Rooney, Thomas Gravesen, David Unsworth og Duncan Ferguson er et stykke unna toppformen.

- Vi kan ikke akkurat klage opver resultatene, for vi spiller ikke bede for tiden. Men vi kan definitivt bedre, det er min store bekymring, sa Moyes etter kampen.

Det er særlig i forsvaret laget sliter. Mot Birmingham byttet han ut midtstopper David Unsworth ved pause. Men ingen av de andre i backrekka så ut til å imponere Moyes. Så har da også Everton sluppet inn syv mål på to kamper.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.