Bruce kjøpte Dong

Foto: AFP/Scanpix

Sunderland fortsetter å handle inn spisser.

30.06.11 19:08

Onsdag ble det klart at Sunderland har sikret seg spissen Connor Wickham fra Ipswich og torsdag bekrefter klubben nok en signering.

Koreanske Ji Dong-Won hare skrevet under på en treårsavtale med klubben, opplyser Sunderland på sine nettsider.

20-åringen blir hentet fra Chunnam Dragons i hjemlandet og spiller i først rekke spiss. Han har scoret 16 mål på 44 kamper i Korea.

Spilleren har totalt 11 landskamper for Sør-Korea, samt en rekke opptredener for aldersbestemte landslag.

Ji Dong-Won er heller ikke ukjent med engelsk fotball. I perioden 2007 til 2008 spilte han for ungdomslaget til den engelske klubben Reading.

Sunderland-manager Steve Bruce mener likevel at 20-åringen må jobbe hardt for å tilpasse seg tempoet og spillestilen i Premier League.

- Guttungen har vært fantastisk for både klubblaget og landslaget og var en av Sør-Koreas beste under Asia Cup. Det er flott å få ham til Sunderland, sier Bruce.

- Men Premier League er veldig forskjellig fra K-League, så han har mye hardt arbeid foran seg. Men bare se på spillere som Lee Chung-Yong og Ji-Sung Park. De har klart det.

Bruce forteller videre at Sunderland har fulgt spilleren i lang tid og at klubben har høye forventninger til hav spissen kan utrette i framtiden.

PS! Også Birminghams Craig Gardner er klar for Sunderland. Overgangen er bekreftet av begge klubber.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.