RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruce kritiserer fansen

Birmingham-manager Steve Bruce.
Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Birmingham ble pepet av banen etter 1-1 hjemme mot Norwich. Nå mener manager Steven Bruce at fansen stiller for høye krav til laget.

BIRMINGHAM – NORWICH 1-1: Norwich-vingen Darren Huckerby ødela dagen for hjemmelaget med sin utlikning halvveis ut i 2. omgang. Men da Sky Blues-fansen pep spillerne inn i garderoben etter kampslutt, sprakk det for manager Bruce.

– Vi trenger hjelp av supporterne våre, ikke kritikk. De må ikke glemme at dette bare er vårt andre år i Premier League, sa Bruce til Sky Sports.

– For mye hype

Nå mener Bruce at laget, som i øyeblikket ligger på 13. plass, er overvurdert av sine egne fans.

– Alle forventningene og hypen er noe vi ikke er klare for ennå. Det er i ferd med å bli en byrde for oss. Vi trenger å få fansen på vår side igjen, ellers kan situasjonen fort bli verre, sa Bruce.

– Vi må få tilbake noe av den atmosfæren på tribunene som vi hadde da vi rykket opp fra 1. divisjon.

Fornøyd med spissene

Det er nå tre måneder siden Birmingham vant en hjemmekamp i ligaen, da de slo Manchester City i august. Mot Norwich dominerte de stort til tider, uten å sette sjansene.

– Jeg synes spissene våre Emile Heskey og Clinton Morrison ga dem masse problemer. Vi hadde bøttevis med sjanser til å gjøre 2-0, men når vi ikke setter sjansene er det typisk at Norwich scorer på sin ene, sa Bruce.

Norwich-manager Nigel Worthington skrøt av sitt lags innsats: – Vi kom tilbake i 2. omgang og fikk et fortjent poeng. Vi er på rett vei igjen nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere