*Nettavisen* Sport.

Bruce kritiserer fansen

Birmingham-manager Steve Bruce. Foto: Foto: Scanpix

Birmingham ble pepet av banen etter 1-1 hjemme mot Norwich. Nå mener manager Steven Bruce at fansen stiller for høye krav til laget.

27.11.04 21:17

BIRMINGHAM – NORWICH 1-1: Norwich-vingen Darren Huckerby ødela dagen for hjemmelaget med sin utlikning halvveis ut i 2. omgang. Men da Sky Blues-fansen pep spillerne inn i garderoben etter kampslutt, sprakk det for manager Bruce.

– Vi trenger hjelp av supporterne våre, ikke kritikk. De må ikke glemme at dette bare er vårt andre år i Premier League, sa Bruce til Sky Sports.

– For mye hype

Nå mener Bruce at laget, som i øyeblikket ligger på 13. plass, er overvurdert av sine egne fans.

– Alle forventningene og hypen er noe vi ikke er klare for ennå. Det er i ferd med å bli en byrde for oss. Vi trenger å få fansen på vår side igjen, ellers kan situasjonen fort bli verre, sa Bruce.

– Vi må få tilbake noe av den atmosfæren på tribunene som vi hadde da vi rykket opp fra 1. divisjon.

Fornøyd med spissene

Det er nå tre måneder siden Birmingham vant en hjemmekamp i ligaen, da de slo Manchester City i august. Mot Norwich dominerte de stort til tider, uten å sette sjansene.

– Jeg synes spissene våre Emile Heskey og Clinton Morrison ga dem masse problemer. Vi hadde bøttevis med sjanser til å gjøre 2-0, men når vi ikke setter sjansene er det typisk at Norwich scorer på sin ene, sa Bruce.

Norwich-manager Nigel Worthington skrøt av sitt lags innsats: – Vi kom tilbake i 2. omgang og fikk et fortjent poeng. Vi er på rett vei igjen nå.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.