RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruce vil kuppe Scharner

Sist oppdatert:
Birmingham-manager Steve Bruce vil høyne sitt bud på Paul Scharner for å kapre han fremfor Wigan.

Birmingham har lenge jaktet på den omskolerte midtbanespilleren og kaster seg på nytt inn i kampen - en dag etter at Scharner ble bekreftet solgt til Wigan.

Nettstedet sportinglife.com, samt Bergensavisen, hevder at Bruce var optimistisk på å sikre seg Sharner for to milliner pund for en tid tilbake, men innrømmer nå at Wigan er i førersetet.

- Jeg er klar over hva som har skjedd med Wigan. Han (Paul Scharner red.anm) er en vi har jaktet på i 2-3 måneder så vi vil se hvordan det utvikler seg de neste to-tre dagene, sier Birmingham manageren til Sportinglife.com.

Wigan på sin side, er sikker på å sikre seg den Østerriske landslagsspilleren. Assistent- trener Chris Hutchings sier det bare gjenstår et par ting før avtalen er i boks.

- Ikke hørt noe
Brann på sin side har ikke hørt noe om at Birmingham nå vurderer et nytt bud.

- Vi har ikke motatt noe på faksen og heller ikke hørt noe om denne saken, sier daglig leder i Brann, Bjørn Dahl til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere