RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukte Beatties hode som fotball

James Beattie feiret at Everton hadde slått Aston Villa. Det endte med en særdeles brutal mishandling.

Beattie spilte ikke helgens kamp på grunn av suspensjon, men ville likevel markere seieren på behørig britisk vis i Birmingham. Der fikk han snart selskap av en kvinne. Da de skulle forlate stedet, begynte bråket.

En mann sa til kvinnen at hun bare var ute etter fotballspillere, noe som gjorde Beattie rasende. Han rev av seg jakken og begynte å slåss med mannen. Det endte med at Beattie selv gikk i bakken, og da han lå nede, ble han sparket i ansiktet av ytterligere en mann som blandet seg inn i slagsmålet.

- Jeg hørte hvordan det knakk til da sparket traff ham i ansiktet. Det var blod overalt, forteller et øyenvitne til The Sun.

Gjerningsmennene løp av gårde. Beattie har ikke politianmeldt episoden. Han har imidlertid snakket med manager David Moyes, som etter sigende skal være rasende over at Beattie var ute og festet.

Beattie er midt i soningen av en straff for å ha skallet til en Chelsea-spiller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere