Bruno Fernandes har vært en stor suksess etter at han ble hentet til Manchester United fra portugisiske Sporting og nå oppfordrer midtbanemannen klubben han spiller for til å gjøre et nytt varp fra Portugal.

Det er ventet at klubben vil jakte en ny spiss i sommer og Fernandes kommer i den anledning med en varm anbefaling.

Mannen United-stjernen snakker om, er Benfica-spiss Gonçalo Ramos.

– Om Ramos fortsetter å jobbe som han har gjort så langt, så har han potensial til å bli blant de beste spissene i verden. Han er nær det nivået allerede, men trenger å spille på et høyere nivå og bevise noe der, sier Fernandes ifølge brasilianske SportTV.

– Jeg føler meg trygg på at han er i stand til det, legger portugiseren til.

LES OGSÅ. Ble kastet på dør av Ronaldo. Nå kommer han med avsløring

Kobles med flere spisser

United blir koblet med spillere som Harry Kane fra Tottenham og Victor Osimhen fra Napoli. Begge blir mest sannsynlig svært dyre og det vil trolig også være en krevende oppgave å lokke dem til Old Trafford i sommer.

Ramos blir mest sannsynlig også kostbar – det hevdes at Benfica ønsker seg rundt 100 millioner euro for spissen – men skulle Kane og Osimhen vise seg umulig å overbevise, kan Ramos være det neste alternativet på ønskelisten.

– Her i England så fungerer det alltid for de beste, uansett om det er snakk om Gonçalo eller noen andre. Han har alle kvaliteter som trengs for å spille i Premier League, og da mener jeg også Manchester United, sier Fernandes.

– Jeg tror han kan bli stor spiller i årene som kommer, men det er ikke opp til meg å leke sportsdirektør. Den dagen jeg blir det, skal jeg ta slike avgjørelser, sier Fernandes, som tydeligvis ser for seg å fortsette innen fotballen den dagen han legger opp.

LES OGSÅ: Fem menn dømt til fengsel for ulovlig strømming av Premier League-fotball

Tatt over etter Núñez

Den 21 år gamle Benfica-spissen har fått sitt store gjennombrudd i den røde klubben denne sesongen, etter at Darwin Núñez ble solgt til Liverpool i fjor sommer. Ramos har scoret 26 mål på 42 kamper for portugiserne.

Med det var han blant annet sentral i at klubben vant sin første ligatittel i Portugal på fire år.

Han har også imponert for det portugisiske landslaget. Han står med fire mål på sine første sju kamper.

Der spiller han også sammen med nettopp Fernandes, som selv har 55 landskamper for Portugal.