Portugal ble til tider rundspilt av Tyskland i lørdagens EM-kamp mellom de to storlagene. Joachim Löws menn vant til slutt 4-2, og sikret seg med det et godt utgangspunkt før siste kamp i gruppespillet mot Ungarn.

For Portugal endte det dermed med et skuffende resultat lørdag kveld, og i neste kamp venter Frankrike. Mot Tyskland slet de til tider stort defensivt, og i perioder gikk det også tregt offensivt for portugiserne.

En av de som fikk kritikk for opptreden mot Tyskland var Manchester United-stjerne Bruno Fernandes.

Les også: Spania lever farlig etter nytt EM-resultat under forventingene

- Han rusler bare

Arsenal-legende Lee Dixon kommenterte kampen for ITV, og ble ved flere anledninger irritert over at Fernandes spilte ballen ifra seg for sakte når Portugal jaktet scoringer.

- Noen er nødt til å fortelle Fernandes at de ligger under 3-1. Han rusler bare med ballen, sa en irritert Dixon under kampen, ifølge Daily Mail.

Dixon fortsatte sin kritikk like etter:

- Han hadde en sjanse til å løpe inn i rommet og kombinere med spillere foran seg. Han viser ingen energi i det hele tatt, sa en tydelig Dixon da Fernandes beholdt ballen litt for lenge etter hans smak.

Les også: Ungarn reddet sensasjonelt poeng mot Frankrike

Kostbart balltap

Noen øyeblikk etter denne situasjonen mistet Fernandes ballen da Portugal angrep, og Tyskland kontret inn 4-1 etter mål av Robin Gosens. Et kostbart balltap for Bruno Fernandes, og ikke lenge etter ble han byttet ut for Joao Moutinho i det 64. minutt.

Wolves-spilleren fikk fort ros av Lee Dixon, som på nytt kom med et stikk til Manchester United-stjerne Bruno Fernandes.

- Han har allerede hatt mer innflytelse enn Fernandes.

Tysklands seier mot Portugal gjør at gruppen som blir kalt «dødens gruppe» er vidåpen før siste kamp. Tyskland møter Ungarn i neste kamp, og kan med seier sikre seg førsteplassen i gruppa.

Portugal og Frankrike barker sammen på onsdag, og Portugal kan fort bli avhengig av å ta poeng i den kampen for å sikre seg avansement.