Gå til sidens hovedinnhold

Brutal nedtur for Frode

Etter å ha blitt den store helten både i oppgjøret mot Lyn forrige serierunde og i landskampen mot Paraguay, ble nedturen brutal for Frode Johnsen da Ham-Kam kom på besøk.

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen.)

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): ROSENBORG-HAMKAM 0-3:

- Vi spilte rett og slett elendig. Ingen ting stemte verken framover eller bakover på banen, og da blir det ikke poeng mot et hardt kjempende HamKam-mannskap. For å si de enkelt: det beste laget vant denne kampen, sier han resignert etter å ha slitt tungt i 90 minutter.

Tærer på selvtilliten
Rosenborgs formspiller nummer en denne våren legger ikke skjul på at de mørke tankene som ribbet trønderne for selvtillit utover fjorårsesongen, er i ferd med å slå rot på ny på Lerkendal.

- Når vi sliter tungt i kamp etter kamp, er det klart det tærer på selvtilliten. En ting er det at vi ikke klarer å score mål, nesten verre er det at vi spiller helt elendig. I dag var vi virkelig dårlige, og vi var underlegne HamKam i alt. De vant fullt fortjent, sier Johnsen, som ikke gjør det minste forsøk på å bortforklare nedturen etter to briljante opptredener på Ullevaal tidligere i uka.

Ingen trøst
- Kan ikke leve på det som har skjedd. Finnes ikke trøst i det akkurat nå, sier han, og svarer kontant når han får spørsmål om Per-Mathias Høgmo er rett mann til å få trøndernes stolthet på skinner igjen.

- Akkurat det er det ikke jeg som styrer, kvitterer han.

HTML EMBED
Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken