RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brutal tysk maktdemonstrasjon i J17-EM

Sist oppdatert:
Tyskland herjet med England i EM-semifinalen i fotball for J17-landslag og sikret seg VM-billett med 8-0-seier. Spania slo Finland 1-0.

England holdt nullen i 22 minutter, men et selvmål av keeper Kayla Rendell brøt demningen. Resten av kampen ble et engelsk mareritt.

Shekiera Martinez scoret tre ganger og har satt ny rekord for J17-EM med ni scoringer totalt i sluttspillet. Leonie Köster scoret to ganger, Ivana Fuso og Vanessa Fudalla en gang hver.

Med seieren er Tyskland klar for mandagens finale og sikret seg den første av Europas tre plasser i VM-sluttspillet i Uruguay i november. Laget slo vertslandet Litauen 8-0 i gruppespillet og er oppe i 20-3 totalt i sluttspillet.

Eva Maria Navarro ble matchvinner da Spania slo Finland i den andre semifinalen. Spania er klar for sin femte strake EM-finale i J17-klassen. For tredje år på rad er Tyskland motstander i finalen, etter at det ble tysk seier i straffesparkkonkurranse både i 2016 og 2017.

Også Spania er VM-klar. England møter Finland mandag i kamp om den siste VM-billetten.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere