RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brutalt for Middlesbrough

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Gareth Southgate trenger ikke lete lenge etter gode grunner til å deppe.

Middlesbrough kunne ha tatt et viktig steg mot ny Premier League-kontrakt med seier over Newcastle mandag. Og det startet på best mulig måte, men Newcastle selvmål før tre minutter før spilt.

Men så var også moroa over for Gareth Southgate og hans menn. Ikke nok med at de tapte 1-3 – og måtte se Newcastle stikke ifra på tabellen.

Tirsdag viste deg seg også at den brasilianske spissen Afonso Alves pådro seg et brudd i foten, melder Sky Sports. Det betyr at han går glipp av de to siste kampene, mot Aston Villa (hjemme) og West Ham (borte) – kamper Middlesbrough rett og slett må vinne.

Og på skadelisten er han i godt selskap. Kaptein Emanuel Pogatetz rapporteres å ha vært igjennom en vellykket kneoperasjon, men spiller ikke mer denne sesongen.

Didier Digard sto over mot Newcastle på grunn av lyskeproblemer, og blir neppe klar til lørsdgaens kamp mot Villa. Det blir neppe heller David Wheater, som sliter med en kneskade.

Se tabellen her!

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere