RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruun-Hansen til Brann i januar

BLIR MED TIL KANARIØYENE: Roald Bruun-Hansen blir med Brann til Kanariøyene i januar. Det blir hans første dager som sportssjef i Brann.
BLIR MED TIL KANARIØYENE: Roald Bruun-Hansen blir med Brann til Kanariøyene i januar. Det blir hans første dager som sportssjef i Brann. Foto: Henrik Færevåg/iBergen.no
Branns nye sportssjef har fått en uke fri fra NFF til å være med Brann på treningsleir.

(iBergen.no):13. januar starter sesongoppkjøringen for Brann med et treningsopphold på Kanariøyene. I den anledning får toppfotballsjef Roald Bruun-Hansen fri fra NFF til å være med sin nye klubb.

- Hadde vi kunnet velge hadde vi ønsket å ha Roald på plass med en gang, men vi har full forståelse for at han har en oppsigelsestid hos sin nåværende arbeidsgiver. Vi ser det uansett som positivt at vi får ham med oss ned til Kanariøyene, sier daglig leder Bjørn Dahl til iBergen.no.

Oppsigelsestid
Foreløpig tar han det med knusende ro at sportssjefen ikke formelt er på plass.

I går ble det kjent at Per-Mathias Høgmo etterfølger Bruun-Hansen som toppfotballsjef. Han tiltrer stillingen 31. januar, ifølge en pressemelding NFF sendte ut i går. Det betyr at Branns nye sportssjef kan komme til klubben før oppsigelsestiden går ut.

- Jeg regner med jeg kan slutte der jeg er nå noe tidligere enn det som er oppsigelsestiden, som er 1. mars. Det er ikke kommet en endelig avklaring på det spørsmålet ennå, men det kan se ut som det hvert fall blir før den opprinnelige oppsigelsestiden, sier Bruun-Hansen til iBergen.no.

Bjørn Dahl er mer optimistisk.

- Håper og tror på løsning
- Dersom Høgmo tiltrer stillingen i begynnelsen av februar øyner vi en mulighet for å få på plass Roald. Jeg håper og tror at vi skal finne en løsning, sier Dahl.

NFF er åpen for å finne fleksible løsninger. Et alternativ kan være å la Bruun-Hansen jobbe i korte perioder for Brann før han formelt tiltrer stillingen som sportssjef.

- Vi ønsker å være fleksible. Det som er klart er at han kan gå før oppsigelsestiden 1. mars. Hvorvidt det er mulig å avslutte arbeidsforholdet når Per-Mathias tiltrer stillingen hos oss får vi se. Jeg kan ikke gi en eksakt dato, men en aktuell løsning kan være å slippe ham i kortere perioder, som når han drar til Kanariøyene med klubben.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere