Gå til sidens hovedinnhold

- Bruyneel og Andersen blir stort

Fränk Schleck har klokkertro på samarbeidet mellom sine to profilerte sportsdirektører.

Det var flere ryttere, ledere og øvrig støtteapparat som måtte finne seg nye arbeidsgivere da sammenslåingen mellom Leopard Trek og RadioShack ble et faktum.

Også blant de som ble værende, både på rytter- og ledersiden, var det flere stjerner som kanskje måtte finne seg en litt ny rolle.

En av de mest spennende kombinasjonene er Johan Bruyneel og Kim Andersen. Bruyneel har ledet både Lance Armstrong og Alberto Contador til seier i Tour de France, mens danske Kim Andersen har jobbet meget tett på brødrene Schleck i mange år.

Og det er de to som skal gjøre Andy Schleck til en Tour de France-vinner.

Storebror Fränk har god tro på at samarbeidet vil bære frukter og har bare gode ting å si om sin nye sjef, Johan Bruyneel.

- Tingene har godt bra for oss. Vi har aldri noen problemer og jeg behøver egentlig ikke introdusere han. Han har vunnet den del tourer og har lang erfaring. Kombinasjonen av Johan Bruyneel og Kim Andersen i et samarbeid vil bli stort. De vet en del om taktikk og vi tror at Johan kan hjelpe oss til å bli best , og bringe oss lengere enn vi noensinne har vært. Vi har et godt forhold. Han har kommet med noen nye ideer, forteller Schleck til Cyclingnews.

Eldstebror Schleck kjører fortiden Vuelta a Andalucia i Spania. 31-åringen har bare lovord om det nye laget.

- Laget har vært veldig bra. Vi har trent sammen med hele laget. Jeg kan ikke snakke for alle rytterne, men alle ser ut til å gli godt sammen. Du kan se det på de få rittene vi har kjørt at vi har kjørt godt som lag, forklarer han.

PS: Fränks hovedmål for sesongen er i tradisjons tro at lillebror skal vinne Tour de France

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken