*Nettavisen* Sport.

Brynäs spilles

Laget fra Gävle er i kjempeform og brukes i dagens svenske oddsdobbel.

03.10.11 09:36

Langoddsen byr på Tippeliga med Aalesund - Start, dansk og svensk fotball og mandagskamper fra Portugal, Tyskland og Finland. Det spilles også ishockey i Elitserien.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
102. Aalesund - Start - (pause) B 4,70

Vi sitter med følelsen av at det ikke er noen opplagt H i Aalesund i kveld. Formen er ikke god hos noen av lagene, men begge vant sist. Bare fordi Start ligger på nedrykk og trolig rykker ned, betyr ikke at de legger seg flate her. De scoret tre ganger sist, og vi prøver et langskudd på at sørlendingene leder til pause. Oddsen er 4,70.

Dagens avslag
114. Gil Vicente - Beira Mar H 1,85

Vi sjekket en del rundt mulig hjemmeseier her, men inntrykket er at dette er ganske så åpent, og 1,85 på H holder ikke. Beira Mar kan fint klare uavgjort, men oddsen er lav på det utfallet også og vi lar dette objektet ligge.

Dagens spill
Det er ikke så mye som frister i dag, synes vi. Vi holder oss unna hjemmefavorittene Aalesund og Midtjylland, som vi tror kan støte på hardere motstand enn forventet. Vi spiller heller to svenske lag, et fotballag og et hockeylag.

Landskrona - Qviding FIF
Superettan. Landskrona har hatt en mislykket sesong, der det ble spill for å unngå nedrykk snarere enn den forventede kampen om opprykk. Nå er formen endelig god, og 4-1-0 på de fem siste spilte har tatt laget 4 poeng over kvalikplass for nedrykk. Det gjenstår tre kamper etter kveldens, så med seier her og et par poeng til er plassen sikret. Men det er såpass jevnt i kampen om å unngå den siste kvalikplassen for nedrykk at man ikke kan senke skuldrene ennå. Dagens kamp må vinnes.

Trener Henrik Larsson har hatt lite skader den siste tiden og har stilt sterke lag, og vi mener det skal være tilfelle i dag også, da vi ikke kan finne snakk om skader. Men noen offisiell tropp foreligger ikke i skrivende stund.

Qviding er klar jumbo med bare 11 poeng og 1-8-17 totalt. Nedrykket har vært klart en stund, så dette laget har null motivasjon og det synes. 0-2 for Brommapojkarna, 0-3 for Falkenberg og 0-2 for Värnamo er deres tre siste resultater, og man er rett og slett ikke i nærheten av å score mål.

Ingen lagnyheter fra Qviding, men i den situasjonen laget er i nå, har nok motivasjon eller mangel på sådan mer å si enn akkurat hvem som spiller.

Hjemmelagets defensiv er meget solid om dagen, og vi kan ikke se ligaens nedrykksklare jumbo score på Landskrona IP. Men som Henke Larsson sier, dette er de vanskeligste kampene, for alle forventer at man skal vinne enkelt, men det finnes ingen enkle kamper i Superettan. Landskrona viser uansett meget god form, og når de virkelig trenger poengene tror vi også de klarer det. Kommer 1-0 kommer fort 2-0 også, og vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til 1,65.

Følg Superettan LIVE

Växjö Lakers HC - Brynäs IF
Elitserien. Nykommer Växjö har startet brukbart, uten å direkte imponere. Men med seire over Timrå og MODO, og overtidsseier i Luleå har man sanket nok poeng til en 9. plass etter de syv første rundene. Tap 1-2 borte for Djurgården sist, og man har også tapt hjemmematchene mot Linköpings og Skellefteå.

Assisterende trener Hellgren forteller om god stemning, til tross for en del tap. Tapene glemmer vi fort, vi er nykommere og vi stiller ikke krav til spillerne om at de skal vinne hver eneste match. Det er heller ingen som forventer at vi skal vinne matchene våre, så vi spiller uten press og nyter det, sier Hellgren. Det rapporteres ikke om nye skader i laget, men fra før er Urbas, Johansson og Åhsberg ute.

Brynäs har virkelig fått spillet til å sitte fra start denne sesongen, og flere av rekkene produserer mye offensivt. De tre siste matchene er vunnet, 4-1 borte mot Färjestad, 4-2 borte mot Djurgården og på lørdag 4-3 hjemme mot godtgående AIK. Det rapporteres om god moral og hard kjemping fra samtlige spillere i det som betegnes som en meget god kamp mot AIK.

Wännström var ute på lørdag, og vi vet ikke om han er tilbake her. Ellers skadefritt.

Elitserien går inn i en hektisk periode, og Växjö kommer nok til å merke kjøret ganske snart. Foreløpig har de klart seg ok og slått to av de svakeste lagene, men nå tror vi det blir vanskelig. Brynäs viser meget gode takter og har vunnet sine to siste bortematcher. Det er fristende å spille 2,20 på at de slår ligaens svakeste hjemmelag også, selv om dette kan bli jevnt. Vi spiller Brynäs og Landskrona i en dobbel som gir 3,63 totalt. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

99. Växjö Lakers - Brynäs 2,20 3,75 2,20
107. Landskrona - Qviding (0-1) 1,65 3,65 2,70

Total odds 3,63

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.