RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ståle Andersen (Scanpix)

Bryne: - Ska bli moro å jage

Sist oppdatert:
Bryne slo Follo i den utsatte kampen i 1. divisjon, og tar nå opp kampen med Bodø/Glimt om kvalifiseringsplassen i 1. divisjon.

BRYNE - FOLLO 4-2:

Med seieren avanserte Bryne til 4. plass på tabellen, seks poeng bak Bodø/Glimt som nå innehar kvalifiseringsplassen. Follo derimot blir liggende på feil side av nedrykksstreken. Det er nå hele ni poeng opp til sikker plass.

Onsdag var jærbuene heller aldri truet.

Paul Oyuga gjorde 1-0 etter 14 minutter, Kai Ove Stokkeland økte etter halvtimmen, Jarle Steinsland satte inn 3-0 kvarteret før slutt og så satte Oyuga inn sitt andre da sju minutter gjenstod.

Dermed hjalp det ingenting for Follo at Mads Clausen og Bonaventure Maruti scoret mål i sluttminuttene. Det endte 4-2.

- Det var en litt slurvete avslutning. Det var unødvendig fordi målforskjellen til slutt kan bli avgjørende, sier Bryne-trener Magnus Johansson til TV 2 Nettavisen.

- Men 1. omgang var veldig bra. Det er kanskje det beste vi har prestert i år, og vi burde ha scoret ett eller to mål mer enn de to vi satte inn, fortsetter han.

- Hva tror du om kampen mot Bodø/Glimt om 3. plassen?

- Vi har et godt utgangspunkt. Det skal bli moro å jage. Vi har ikke hatt flyten helt hittil i sesongen, men kanskje det snur nå, sier Johansson undrende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere