RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Johansen/SCANPIX

Bryne snuser på opprykk

Sist oppdatert:
Bryne har fått en flott start på sesongen og testes til flott odds lørdag.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Rosenborg best i Oslo

Tippetips: Dortmund er ikke sjanseløse

V75 Solvalla: Valla skal kuppes

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Lørdagens langoddsprogram har sitt meget naturlige høydepunkt i Champions League-finalen mellom Borussia Dortmund og Bayern München som spilles i London. Ved siden av denne er det to tippeligakamper på dagens program og ellers en rekke norske kamper i 2 og 3. divisjon. Utover dette preges listen av at fotball-Europas største ligaer er avsluttet og listen er preget av kamper i lavere divisjoner.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Borussia Dortmund - Bayern München H 4,20

Det er altså finale og vi er nødt til å tilmåle Borussia Dortmund bedre sjanser enn det oddssettingen indikerer. Finaler lever som kjent sitt eget liv og det er Bayern München som har alt å tape og Dortmund som har alt å vinne. 4,20 på at Dortmund vinner den meget prestisjefylte finalen er så høyt at det må bli dagens langskudd for oss.

Dagens avslag
Molde - Hønefoss

Regjerende seriemester Molde har altså vunnet kun en av de elleve første seriekampene og likevel betales hjemmeseier med ufattelig lave 1,42 i ettermiddag. Nesten uansett hvordan man resonnerer er det håpløs odds. Hønefoss startet med å tape sesongens to første bortekamper, men er nå ubeseiret på sine fire siste bortekamper. Nå er det uansett vanskelig å se for seg at Molde taper i ettermiddag, men 1,42 i odds er lørdagens sikreste vrakodds.

Dagens spill
Bryne - Sandefjord

Tidlig toppoppgjør i Adeccoligaen dette, mellom Bryne på 5. plass og Sandefjord på 2. plass. Bryne står med 4-3-1 etter åtte spilte kamper og har en kamp tilgode på alle de fire lagene over seg på tabellen. Måtte tåle årets første tap i hjemmemøtet med Kongsvinger 16. mai (0-1), men slo voldsomt tilbake med 3-0 borte over hjemmesterke Mjøndalen sist helg.

Sandefjord er som vanlig en av opprykksfavorittene og foreløpig har laget innfridd forventningene. Etter 6-1-2 på de ni første seriekampene har laget inntatt andreplassen på tabellen med sine 19 poeng. Sterke 4-0-1 hjemme i Sandefjord, mens bortestatsen viser 2-1-1.

Bryne stod med tre strake hjemmeseire før arbeidsulykken hjemme mot Kongsvinger 16. mai og viste klasse mot Mjøndalen sist helg. Vi tror Bryne vinner denne toppkampen hjemme på Jæren og lar oss friste av spreke 2,40 i hjemmeodds og må teste denne i dag og setter vår vanlige hundrelapp på denne.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):
Kamp 53 Bryne - Sandefjord 2,40 3,10 2,50
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere