RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryr seg ikke om Keane-pratet

Han har fått trøye nummer 16, men Manchester Uniteds Michael Carrick bryr seg ikke om at folk vil sammenlikne ham med Roy Keane.

Med Keanes gamle trøye på seg forstår Michael Carrick at han vil bli sammenliknet med Roy Keane. Det er bare det at han overhodet ikke bryr seg om det.

- Folk vil alltid prate. Roy er en legende. Han er en av de største. Det vil han alltid være. Men jeg er meg selv. Jeg kan ikke stoppe folk fra å sammenlikne oss, men det er noe jeg ikke bryr meg om. Jeg tenker kun på mitt eget spill, og at jeg skal gjøre det jeg kan best. Det er det som fungerer for meg. Jeg legger uansett mer press på meg selv enn alle andre gjør, sa Carrick da han ble presentert som United-spiller onsdag ettermiddag.

- Jeg er veldig kritisk til meg selv, særdeles kritisk. Mer enn alle andre, legger han til.

Carrick debuterer trolig for United i en turnering i Amsterdam i helga, og han innrømmer at valget var enkelt når det kom et konkret bud fra nord.

- Så fort jeg hørte at de ville ha meg, så ville jeg hit. Så enkelt var det. Det er en fantastisk klubb som har hatt suksess i mange år. Målet mitt her å utvikle meg som spiller og vinne trofeer. Det er tre år siden de vant ligaen, og å vinne ligaen er en ambisjon jeg har her, sier Carrick.

Som også debuterer i Champions League med United. Så spørs det om årets Champions League-innsats blir noe bedre fra Uniteds side. I fjor ble de slått ut i gruppespillet.

PS: Michael Carricks overgang til Manchester United er tidenes 43. største i verden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere