Gå til sidens hovedinnhold

Brytefest med Lambertseter

60 påmeldte brytere storkoste seg under lørdagens Lambertseterstevne i gymsalen på Manglerud skole.

MANGLERUD: – Vi er veldig fornøyde med oppslutningen til de fem klubbene som deltok - og jeg må samtidig få berømme alle de supre deltakerne og alle de blide foreldrene som gjorde dette stevnet så bra, sier arrangøren fra Lambertseter Bryteklubb, Mona Kulbay, til Nordstrands Blad.Det ble virkelig en brytefest for nybegynnere, de fra bryteskolen, knøttene og for Gutter 12 år denne lørdagen.

Brødre

Nordstrands Blad var så heldige å komme i kontakt med brødrene Rasmus (9) og Daniel Fægri (6) som gladelig stilte opp til intervju og fotografering denne lørdagen.

– Dette har vært en kjempemorsom dag og jeg klarte å få inn noen poeng på litt vanskelige grep, sånn som en dupning, det klarte jeg i begge kampene forresten, smiler storebror Rasmus, mens lillebror titter stolt opp på broren sin.

– Jeg også synes at dette har vært morsomt og jeg har lært mye, sier Daniel før begge brødrene avslører følgende;

– Vi har lyst til å bli like gode som faren vår, han blir kallt for "Grizzly" og er kjempegod i wrestling, avslutter gutta i kor.

For gode for Knøtteklassen

Nordstrands Blad kom også i kontakt med to kompiser som har drevet med bryting i flere år sammen - og som virkelig er talentfulle. De må tidvis stille i Gutter 12-klassen fordi de er for gode i knøtteklassen.

– Vi bryter begge for Lambertseter BK og har holdt på sammen i mange år nå, sier Marcus Worren (10) og Brede Pedersen (9) og legger til;

– Det er jo litt morsomt da å være såpass gode at vi kan bryte mot eldre gutter - det blir vi nok bare enda bedre av, sier kompisene.

Molde og Tønsberg

Da avisens utsendte ber gutta fortelle hva som har vært den største opplevelsen til nå med brytesporten, får vi følgende til svar;

– Vi deltok i nasjonalt stevne i Molde sist måned - og der klarte vi oss godt, men det som kanskje har vært den største opplevelsen var da vi var på bryteleir i Tønsberg i sommer. Der var vi uten foreldre og med de store brytegutta, noe som var skikkelig kult, avslutter Marcus og Brede ovenfor Nordstrands Blad.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem