RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bøtelegger konkurstruet klubb

Foto: Glyn Kirk/AFP
Sist oppdatert:
Portsmouth må punge ut for brudd på regelverket til Premier League.

Klubben bøtelegges for å ha brutt en rekke regler og bestemmelser denne sesongen, blant annet for sene lønnsutbetalinger og for sene innbetalinger av avdrag på spillerkjøp.

Botens størrelse er ifølge The Guardian på om lag én million pund. Boten vil bli betalt gjennom klubbens andel av TV-pengene.

Det er ikke første gang. Tidligere denne sesongen brukte Premier League sju millioner pund av Portsmouths andel av TV-pengene til å betale klubbens gjeld til andre klubber.

Den økonomiske situasjonen i klubben også årsaken til at Aruna Dindane (29) ikke får spille. Spissen, som er innleid fra franske Lens, har scoret sju mål på tyve kamper i den engelske klubben. Overfor Portsmouth Today forteller manager Avram Grant at Dindane ikke kan spille mer for klubben fordi den neste kampen han spiller vil utløse en klausul i kontrakten.

- Hvis han spiller én kamp til, må vi betale rundt fire millioner pund til laget hans. I øyeblikket har ikke Portsmouth engang råd til å betale fire pund, sier Grant.

Dindanes agent jobber nå med å få til en ny avtale mellom klubbene, slik at ivorianeren ikke blir gående uten kamptrening i flere måneder.

- Jeg mener at vi må gjøre det som er best for gutten, i stedet for å tenke på lagene, sier Grant.

Sørkystklubben ble satt under administrasjon i februar og trukket ni poeng, noe som gjør at klubben kommer til å rykke ned fra Premier League.

Portsmouth ligger på 20.- og sisteplass i Premier League med 13 poeng etter 30 serierunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere