Gå til sidens hovedinnhold

Bud på Brann-stjerne

Kristjan Örn Sigurdsson er ettertraktet i Europa.

(iBergen.no): Sveitsiske Sion henvendte seg til Brann like før overgangsvinduet stengte. På kontoret til direktør Bjørn Dahl tikket faksen inn, men budet var så lavt at det ikke var aktuelt engang å svare. Imidlertid er det ikke bare interesse fra Sveits, for iBergen.no kjenner også til at klubber fra Belgia har Brann-spilleren under oppsikt.

Lommerusk
- Jeg kan bekrefte at vi fikk et bud fra Sion, ja. Men det var bare snakk om vekslepenger og dermed aldri aktuelt for oss. Jeg tror ikke vi svarte engang og vi har ikke hørt noe fra dem siden. Aller helst ønsker vi å ha med Sigurdsson videre. Han er en god spiller og tilfører Brann mye, sier Dahl til iBergen.no.

Sigurdsson takket nylig nei til å forlenge avtalen med Brann. Nå venter han på et nytt utspill fra klubben. Samtidig hevder Brann-midtstopperen at interesse fra Europa ikke er det som opptar ham. Selv har han tidligere sagt at han engang i tiden ønsker å prøve seg i en av de store ligaene, gjerne England.

- Akkurat nå er jeg Brann-spiller. Jeg konsentrer meg om det som skjer her og venter på at Brann skal komme med et nytt utspill. Det er det jeg tenker på. Interesse fra andre steder tenker jeg ikke på, sier Sigurdsson til iBergen.no.

Nytt tilbud
Sportssjef Roald Bruun-Hansen holder i disse dager på å forberede et nytt tilbud fra Brann til Sigurdsson. Etter at spilleren takket nei til det første forslaget ga han et par punkter i retur som han ønsket utbedringer på. Så gjenstår det å se om partene kommer til enighet.

- Vi holder på å jobbe med dette nå. Når et nytt tilbud kommer kan jeg ikke si noe om. Men vi jobber med det og håper å ha det på plass om ikke så lang tid, sier Bruun-Hansen til iBergen.no.

Sigurdsson fikk sitt skikkelige gjennombrudd forrige sesong etter at trener Mons Ivar Mjelde flyttet spilleren inn fra høyre back til midtstopperplass.

I tillegg til Sigurdsson har Johan Thorbjørnsen, Erik Huseklepp, Bengt Sæternes, Martin Andresen, Migen Memelli (opsjon på ett år til, dersom det er ønskelig fra Brann), Olafur Örn Bjarnason og Robbie Winters ett år igjen av avtalen. Bjarnason har åpnet for å kunne forlenge, men utgangspunktet er at han er i sitt siste år i Brann. Det allerede nå klart at Winters forsvinner etter kommende sesong.

Les flere nyheter på iBergen.no.