*Nettavisen* Sport.

Buer Johansen gir seg i Sogndal

Foto: Foto: Scanpix

Rune Buer Johansen har gitt Sogndal-ledelsen beskjed om at han slutter i klubben. Midtbanespilleren flytter hjem igjen til østlandet.

08.12.03 20:26

Årsaken til at han gir seg i Sogndal er først og fremst hensynet til samboeren og at han vil flytte nærmere sine røtter på østlandet.

Han har foreløpig ikke funnet seg en ny klubb å spille for, men Lillestrøm kan være en aktuell ny arbeidsgiver.

- Vi har lenge fryktet dette utfallet, selv om vi lenge håpet på at han skulle velge å fortsette på Vestlandet og hos oss, sier daglig leder Yngve Hallén til TV 2 Nettavisen.

Ingen erstattere foreløpig

Han takker Buer Johansen for alt han har bidratt med på på Fosshaugane, og ønsker spilleren lykke til videre i karrieren. Sogndal vil foreløpig ikke si om de har planer om å hente inn en erstatter for Buer Johansen.

- Det kommer alt ann på midlene vi får til spillerkjøp og så videre. Om vi henter inn en ny spiss eller en ny midtbanespiller, er fremdeles uklart, sier Hallén.

- Vi hentet inn Ousman Nyan ifjor, og han er en glimrende midtbanespiller vi tror kan fylle tapet av Buer Johansen, sier han.

Ingen henvendelser

Meldingen om at Buer Johansen nå gir seg i Sogndal ble mottatt med fatning.

- Rune Buer Johansen har vært i klubben i syv år, og gjort en kjempeinnsats for klubben. Vi ønsker ham lykke til med sin videre karrriere, sier Sogndals daglige leder.

Hvor tror du Buer Johansen nå kommer til å spille?

- Han er jo fristilt, så dette ordner han nok selv. Ingen klubber har i hvert fall henvendt seg til oss med tanke på Buer Johansen, sier Yngve Hallén til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.