RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Buer Johansen inne i varmen

Sist oppdatert:
Et halvt år etter at han ble kastet ut av Ham-Kams A-lag, har Rune Buer Johansen spilt seg inn i A-lagstroppen igjen.

Den tidligere landslagsspilleren fikk sjansen igjen da Frode Grodås og Lars Tjærnås overtok Ham-Kam. Da hadde han vært ute av A-troppen etter at Ståle Solbakken ikke mente at han var god nok da han kom tilbake fra skade på vårsesongen.

- Avtalebrudd, hevdet spilleren og hans representanter.

De mente at han hadde kontraktsfestet rett til å trene med A-stallen. Dermed var konflikten et faktum. Nå er han tilbake for fullt. Utgangspunktet var at han skulle få prøve seg i A-stallen frem til 31. januar.

Nå tyder alt på at han er inne for godt.

- Avtalen var at han skulle kvalifisere seg gjennom en periode i januar. Men det ser såpass bra ut at jeg tror han skal bli en god bidragsyter for Ham-Kam utover. Han virker veldig pigg. Dette er nesten som å få en ny spiller, sier Ham-Kam-trener Frode Grodås til TV 2 Nettavisen.

Foruten Buer Johansen er også Tommy Øren, Ivar Rønningen og Kristian Skogsrud (utlånt til Eidsvold/Turn i fjor) nye i årets Ham-Kam-stall. Grodås håper imidlertid fortsatt å forsterke med ytterligere tre spillere. De tre skal være en midtstopper høyreback og en sentral midtbanespiller.

- Men jeg er veldig bekvem med situasjonen akkurat nå, sier Grodås.

Hans første kamp som Ham-Kam-trener spilles mot Odd lørdag.

Se her for oversikten over alle klubbens treningskamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere