*Nettavisen* Sport.

Buer Johansen inne i varmen

Et halvt år etter at han ble kastet ut av Ham-Kams A-lag, har Rune Buer Johansen spilt seg inn i A-lagstroppen igjen.

10.01.06 13:29

Den tidligere landslagsspilleren fikk sjansen igjen da Frode Grodås og Lars Tjærnås overtok Ham-Kam. Da hadde han vært ute av A-troppen etter at Ståle Solbakken ikke mente at han var god nok da han kom tilbake fra skade på vårsesongen.

- Avtalebrudd, hevdet spilleren og hans representanter.

De mente at han hadde kontraktsfestet rett til å trene med A-stallen. Dermed var konflikten et faktum. Nå er han tilbake for fullt. Utgangspunktet var at han skulle få prøve seg i A-stallen frem til 31. januar.

Nå tyder alt på at han er inne for godt.

- Avtalen var at han skulle kvalifisere seg gjennom en periode i januar. Men det ser såpass bra ut at jeg tror han skal bli en god bidragsyter for Ham-Kam utover. Han virker veldig pigg. Dette er nesten som å få en ny spiller, sier Ham-Kam-trener Frode Grodås til TV 2 Nettavisen.

Foruten Buer Johansen er også Tommy Øren, Ivar Rønningen og Kristian Skogsrud (utlånt til Eidsvold/Turn i fjor) nye i årets Ham-Kam-stall. Grodås håper imidlertid fortsatt å forsterke med ytterligere tre spillere. De tre skal være en midtstopper høyreback og en sentral midtbanespiller.

- Men jeg er veldig bekvem med situasjonen akkurat nå, sier Grodås.

Hans første kamp som Ham-Kam-trener spilles mot Odd lørdag.

Se her for oversikten over alle klubbens treningskamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.