Gå til sidens hovedinnhold

Buffalos tunge fall

NHLs beste grunnserielag i fjor - blant de dårligste i år.

En nøytral hockeyfan skulle lett lenge for å finne et morsommere NHL-sted enn Buffalo forrige sesong. Laget var sprekkeferdig av raske, kreative og lovende spillere og hjemmefansen var høylytte og optimistiske.

Nøkkelspillere forsvant
Buffalo vant President's Trophy som det beste laget i grunnserien og røk ut for Ottawa Senators i semifinalen. Så forsvant lagets kanskje to beste spillere - Daniel Briere og Chris Drury - som free agents.

Da Buffalo Sabres natt til torsdag møtte New York Rangers, og faktisk også Chris Drury, sto to særdeles viktige poeng på spill. Og for Buffalos del: Mye ære.

Petr Prucha og Brandon Dubinsky scoret for Rangers, som vant 2-1 og økte Buffalos tapsrekke til ti kamper på rad. Sabres har ikke vunnet siden 22. desember i fjor.

Blant bunnlagene
De to poengene førte New York Rangers opp fra tiende- til åttendeplassen, et ikke helt uvesentlig sprang så lenge det er de åtte beste lagene i både øst og vest som får en plass i sluttspillet.

Buffalo ligger på 11. plass i øst med 44 poeng. Bare fire av de 30 lagene i NHL har sanket færre poeng.

- Det er alltid frustrerende å tape, spesielt når du setter deg i denne posisjonen, sier Buffalos keeper Ryan Miller til Associated Press.

Jason Pominville scoret for Buffalo, som for tiden må klare seg uten nøkkelspillerne Tim Connolly, Derek Roy og Maxim Afinogenov, som alle sliter med skader.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere