Gå til sidens hovedinnhold

Buller’n tror på pangdag

Norges kanskje fremste travtrener de siste årene, Trond ”Buller’n” Anderssen, laster hele seks hester på hestebilen og setter kursen mot Karlstad, Färjestad og unionstrav lørdag. Han tror på en pangdag for de norske fargene.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Färjestad.

- Jeg er stolt av å være med på det norske laget som drar til Sverige, og jeg må si at jeg har store forventninger til hva de norske hestene kan utrette. Jeg håper og tror at svenskene får seg en bakoversveis, ler Trond Anderssen mens han gjør de siste forberedelsene til lørdagens herlige nabofest. Seks hester fra Team Buller’n skal delta i V75. Sjefen selv tror på minst en seier:

- Jeg tror bestemt at 5 S.J.’s Gold har en kjempesjanse til å vinne V75-finalen. Han er såpass rask fra start at jeg vanskelig kan se noen nekte ham føringen. Med løpet fra Åby sist lørdag i kroppen tror jeg han er ytterligere skjerpet, så S.J.’s Gold har jeg skikkelig tro på, varsler Trond Anderssen. Slik vurderer han stallens øvrige fem håp:

- 11 G.I. Joe i 4. løp/V75-1 er en sterk, bra hest som travet to gode løp i forbindelse med Norsk Trav-Derby. Han møter tøff konkurranse, bevares, men jeg har likevel god tro på at han skal gjøre en hederlig figur. Jo tøffere tempo underveis, jo bedre. Jeg ville hatt ham med på V75-bongen.

- 11 Towanda (5. løp/V75-2) er i strålende form og har vunnet lett to ganger på rad. Det svenske voltesystemet er uvant for henne, og femtesporet er trangt. Jeg frykter at det kan bli startgalopp, men skulle hun klare å komme seg feilfritt av gårde, ligger hun neppe bak noen av de øvrige hva kapasitet angår. Hun er en typisk outsider.

- 8 Vicky Diablo (6. løp/V75-3) står kjempevrient til mot gode hester. Hun er rask fra start, og jeg gir jernet fra første meter. Hun er faktisk så hurtig at teten kan være innen rekkevidde selv fra spor åtte, men jeg har ikke full oversikt over hva konkurrentene kan. Nå er det kanskje litt mye forlangt at jeg skal bli ropt opp som vinner i det første løpet jeg kjører på svensk jord – attpåtil i V75 – men jeg lover å gjøre et godt forsøk!

- 1 Lass Fenomen (9. løp/V75-6/DD-1) står fin-fint til. Jeg er ikke sikker på at han kan klare å forsvare sporet, men Kristian Malmin vil helt sikkert gjøre et forsøk. Uansett posisjon tror jeg Lass Fenomen dukker opp langt framme. Han har konservert formen på en prima måte. Jeg vil likevel advare for 8 Speedy Renka, som Thor Borg skal kuske. Speedy Renka er minst like god som Lass Fenomen, men har trukket et leit spor. Får han luske med i rygg og spare speeden til slutt, blåser han forbi mange på oppløpet. Jeg har tro på Speedy Renka, varsler Trond Anderssen.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger