RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bulls avgjorde i siste sekund

Foto: REUTERS/Jim Young
Sist oppdatert:
Chicago Bulls vant thrilleroppgjør mot Toronto Raptors.

Luol Deng scoret vinnerpoengene i siste sekund da Chicago Bulls slet seg til 102-101-seier over Toronto Raptors i NBA lørdag.

Bulls spilte uten sin skadde superstjerne Derrick Rose for sjette kamp på rad og manglet også Joakim Noah i annen halvdel etter at han ble utvist i 2. periode, men tok likevel en ny seier og ble først til 40 seirer i årets sesong. Med seieren er Bulls også første lag som har sikret sluttspillplass.

Deng satte inn returen etter at James Johnson blokkerte CJ Watsons forsøk. Først etter videogjennomgang kom dommerne til at skuddet forlot Dengs hånd før tiden var ute.

- Jeg så lyset tennes etter at jeg skjøt, men jeg visste ikke hvor nær det var. Toronto spilte bra, men vi fant en måte å vinne, sa Deng.

Carlos Boozer førte an for Bulls med 24 poeng og 10 returer. Deng noterte også dobbelt-tosifret med 23 poeng og 10 returer.

I Houston slet Dirk Nowitzki offensivt på dagen da han passerte Charles Barkley og inntok 19.-plass på listen over tidenes mestscorende NBA-spillere, men Jason Terry tok ansvar og løftet tittelforsvarer Dallas Mavericks til 101-99 over Houston Rockets. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere