RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bunnrekord for Løv-Ham

Sist oppdatert:
Publikum svikter Bergens løver. Kun 165 tilskuere troppet opp for å kampen mot Skeid.

(iBergen.no) Det var ikke festlig verken på banen eller tribunene under gårsdagens oppgjør i Adeccoligaen. Med den kampen har Løv-Ham nå et tilskuersnitt på 330. Det er klart lavest i divisjonen, og rundt 100 under fjorårets tall. Angriper Samir Saric mener dette går utover motivasjonen.

- Et lag i 1. divisjon i en stor by som Bergen hadde fortjent flere tilskuere enn det vi har. Det er ikke akkurat det samme å spille her som på Hamar for eksempel. For en fotballspiller er det slik at motivasjonen blir større når mange tilskuere ser på, sier Samir Saric til BT.

Sportslig leder Lars Bakkerud er av en litt annen oppfatning. Han mener at på det nivået Løv-Ham bedriver fotball bør ikke lite publikum ha noe å si for motivasjonen. Bakkerud er likevel litt glad for at så få kom nettopp i går, og bevitnet det han kaller en forferdelig kamp.

Stadionet på Krohnsminde er heller ikke for innbydende, med blant annet tribuner kun langs halve banen. Den tidligere Brann-spilleren har stor tro på at et nytt stadion vil gi klubben et voldsomt løft. Det skal lokaliseres i Lyngshaugparken i Fyllingsdalen.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere